MOTUN yazdı: ↑11 Tem 2026 09:05
Oyuncuların büyük bir bölümünün böyle düşüneceğini bildiği için yeşil adamın böyle bir yöntem bulduğunu düşünüyorum.
Ne Karaköy ne de Bab-ı Ali ve Galata sunucularında verilen sözler tutulmadı. Sözleri bir kenara bırakalım, kaç kez kopya bitti denildi ama hiçbir şekilde bitmedi.
Bu oyunun devam eden en büyük sorunu kopya ve yeşil adamın bunu çözebileceğini de hiç sanmıyorum hatta bilinçli olarak çözmediğini düşünüyorum.
Eski sunucularda kopya hortladı, 1-2 sunucu haricinde oynanan sunucu kalmadı.
Karaköy açıldı, kopya bitti denildi. -> Kopyanın devam ettiği görüldü, oyuncu sayısı düştü.
Bab-ı Ali ve Galata açıldı, yönetim değişti artık kopya yok denildi. -> Kopyanın devam ettiği görüldü, oyuncu sayısı düştü.
Şimdi yeni sunucu duyurusu gelse oyuncular ne diyecek? -> Hass... oradan.
Bu nedenle bu sözde PvP sunucuların arkasında yine yeşil adamın olduğunu düşünüyorum. Yapacak bir şey kalmayınca PvP kozunu kullandı. Sunucular açıldıktan bir süre sonra yine kopyanın devam ettiği anlaşılır.
Sonuç olarak; oyuncular zaman ve çok az bir para kaybetmiş olur ama yeşil adam devasa para kazanmış olur.
Oyuncuların kendine sorması gereken şey: Yeşil adamı 3. kez zengin etmeye değer mi?
Yeşil adam kim açıkçası bilmiyorum sanırsam eski yönetimden biri neden ismini açık açık yazmaktan çekiniyorsunuz? Bakın büyük harflerle yazayım BU OYUNDA YÖNETİM YOK KİMSENİN SİKİNDE DEĞİL. Yani yeşil adamın anasına bacısına sövsen burada bir şey olmayacak
Artık PVP'yi yeşil adam mı yapıyor mor adam mı orasına oyuncular bakmaz ki, eğer ki oyuna yenilik geliyorsa biri birisinin anasına sövdüğü zaman oyundan ban yiyorsa, sus yiyorsa oyunun AMMIIIINAA koyacak hileler engelleniyor yapanlar cezalandırılıyorsa ve üstüne bir de yenilik anlamında bir şeyler yapılıyorsa o oyun her türlü bir sikim yapılmayan oyundan daha iyidir bu kadar net. Eğer ki oyun beni eğlendiriyorsa para veririm çünkü eğlenmek için para harcarım sıkıntı değil. Yok bu oyun beni eğlendirmiyorsa oynamam ve para vermem bu kadar basit.