Kadim neferler den gelişme varsa yazın yow :d
Kadim neferler den gelişme varsa yazın yow :d
Gelişme yokmu yaw 

- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Re: Kadim neferler den gelişme varsa yazın yow :d
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- TheWesTSooNN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Geliştiriciye gerek mail gerek linkedin üzerinden ulaşmaya çalıştık ama kendisi ikv adminleri gibi gizemli takılmaya çalıştığı için dönüş alamadık. Maalesef kadim neferler ekibi kayıp.
- antonyabonderas
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Adminlerde seni bekliyordu zaten wetsoon gelsede bize yazsa da kadim neferleri çıkarsak diyorduTheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 22:04 Geliştiriciye gerek mail gerek linkedin üzerinden ulaşmaya çalıştık ama kendisi ikv adminleri gibi gizemli takılmaya çalıştığı için dönüş alamadık. Maalesef kadim neferler ekibi kayıp.
- TheWesTSooNN
- Sahaf Yardımcısı

Eminim birilerinin oyunu merak etmesi hoşlarına gidiyordur. O oyunun hayırı için umarım çıktığı zaman asla oynamazsınantonyabonderas yazdı: ↑19 Haz 2026 22:50Adminlerde seni bekliyordu zaten wetsoon gelsede bize yazsa da kadim neferleri çıkarsak diyorduTheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 22:04 Geliştiriciye gerek mail gerek linkedin üzerinden ulaşmaya çalıştık ama kendisi ikv adminleri gibi gizemli takılmaya çalıştığı için dönüş alamadık. Maalesef kadim neferler ekibi kayıp.
- antonyabonderas
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Aynen dostum kesinlikle senin oyunu merak etmen hoşlarına gidiyor bak tam sana göre bir cevabım var “cemalettin kavaklıgil eşeğin rüyası”diye bir kitap mevcut okumanı öneririm.TheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 22:58Eminim birilerinin oyunu merak etmesi hoşlarına gidiyordur. O oyunun hayırı için umarım çıktığı zaman asla oynamazsınantonyabonderas yazdı: ↑19 Haz 2026 22:50Adminlerde seni bekliyordu zaten wetsoon gelsede bize yazsa da kadim neferleri çıkarsak diyorduTheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 22:04 Geliştiriciye gerek mail gerek linkedin üzerinden ulaşmaya çalıştık ama kendisi ikv adminleri gibi gizemli takılmaya çalıştığı için dönüş alamadık. Maalesef kadim neferler ekibi kayıp.![]()
Çıktığında emin ol zaten bilgisayarıma o oyunu yükleyipte bilgisayarıma hakaret etmem ben cz’de olurum muhtemelen
Kadim neferler hiçbir zaman çıkmayacak başta bi hype yakaladılar ama ekip dağıldı hızlıca hazır assetlerle birşeyler gösterdiler bize sırf buradan bile hiçbir zaman çıkmayacağını anlayabilirsiniz.TheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 22:58Eminim birilerinin oyunu merak etmesi hoşlarına gidiyordur. O oyunun hayırı için umarım çıktığı zaman asla oynamazsınantonyabonderas yazdı: ↑19 Haz 2026 22:50Adminlerde seni bekliyordu zaten wetsoon gelsede bize yazsa da kadim neferleri çıkarsak diyorduTheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 22:04 Geliştiriciye gerek mail gerek linkedin üzerinden ulaşmaya çalıştık ama kendisi ikv adminleri gibi gizemli takılmaya çalıştığı için dönüş alamadık. Maalesef kadim neferler ekibi kayıp.![]()
- BySekil
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Schizophrenic Desires
Haspa ya bide mail atmış, olm sen kimsin ki sana geri dönüş yapacaklarTheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 22:04 Geliştiriciye gerek mail gerek linkedin üzerinden ulaşmaya çalıştık ama kendisi ikv adminleri gibi gizemli takılmaya çalıştığı için dönüş alamadık. Maalesef kadim neferler ekibi kayıp.
- TheWesTSooNN
- Sahaf Yardımcısı

Dün maile geri dönüş almış bulunmaktayım. Sonbahar aylarında mükemmel bir oyun bizleri bekliyormuş, kim olduğuma da öğrenmiş oldun hayatsız pasif fabrika işçisi. Forumun kitlesinin IQ ortalamasını hatırlattığın için de ayrıca teşekkür ediyorum.BySekil yazdı: ↑20 Haz 2026 23:23Haspa ya bide mail atmış, olm sen kimsin ki sana geri dönüş yapacaklarTheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 22:04 Geliştiriciye gerek mail gerek linkedin üzerinden ulaşmaya çalıştık ama kendisi ikv adminleri gibi gizemli takılmaya çalıştığı için dönüş alamadık. Maalesef kadim neferler ekibi kayıp.![]()
![]()
![]()