Arkadaşlar oyuna giremiyorum.
Kullanıcı adı ve şifre doğru. Siteye giriş yapabiliyorum ama oyuna girilmiyor?
Bilgisi olan var mı?
Oyuna girebiliyor musunuz?
Oyuna girebiliyor musunuz?
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
Yaşamızda, hiç kimsenin zamanınızı çalmasına müsade etmeyin. *
- Orionxxxaiakos
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuna girebiliyor musunuz?
Yeni oluşan bir sorun mu?
Uzun zamandır bazı arkadaşlar da aynı problemi yaşıyor.
Uzun zamandır bazı arkadaşlar da aynı problemi yaşıyor.
Uzun zamandır oyuna girmiyordum. Bugün girmek istedim.
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
-
sonerlife
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Lonca: Herşey Vatan İçin
İstanbul Kıyamet Vakti oyununa getirilen aktivasyon kodu nedeniyle, telefon numaranızı hem e-posta hem de telefon hesabı olarak kullanıyorsanız her iki hesabın da şifresi aynı olmak zorundadır.
Örnek:
Eğer giriş sorunu yaşıyorsanız, "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanarak iki hesabın şifresini aynı yapın. Bu işlemin ardından giriş sorunu ortadan kalkacaktır.
Şifremi unuttum sekmesine tıkladığımda bile sekme açmıyor. Lütfen yardımcı olacak var mı?
Oyunu silip tekrar yükledim hiçbir düzelme yok.
- antonyabonderas
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- TheWesTSooNN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sesin çok çıkıyor insanları forumdan soğutacaksın bence çevrimdışı takılıp sadece okumak ile yetinmelisin fikirlerini kimse önemsemeyecek.
- antonyabonderas
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Zoruna gidiyorsa cevap yazma, sesimin ne miktarda çıkacağı seni zerre kadar alakadar etmez fikirlerimin birinin önemsemesine ihtiyacı yok tıpkı senin kadim neferleri merak edip etmemenin adminlerin hoşuna gidip gitmediği kadarTheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 23:02Sesin çok çıkıyor insanları forumdan soğutacaksın bence çevrimdışı takılıp sadece okumak ile yetinmelisin fikirlerini kimse önemsemeyecek.![]()
- TheWesTSooNN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
antonyabonderas yazdı: ↑19 Haz 2026 23:05Zoruna gidiyorsa cevap yazma, sesimin ne miktarda çıkacağı seni zerre kadar alakadar etmez fikirlerimin birinin önemsemesine ihtiyacı yok tıpkı senin kadim neferleri merak edip etmemenin adminlerin hoşuna gidip gitmediği kadarTheWesTSooNN yazdı: ↑19 Haz 2026 23:02Sesin çok çıkıyor insanları forumdan soğutacaksın bence çevrimdışı takılıp sadece okumak ile yetinmelisin fikirlerini kimse önemsemeyecek.![]()
![]()
"fikirlerimin birinin önemsemesine ihtiyacı yok" cümlen bana fazlası ile yetti. Forumu ağlama duvarı gibi kullanabilirsin nasılsa herhangi bir yetkili yok. Sana kendine özel yarattığın dünyada mutluluklar diliyorum, umarım tez zamanda kuru kalabalık yapmayı bırakıp kendi kendine duvarlarla konuşup fikirlerini onlarla paylaşırsın.