Yeni Sunucuların Akıbeti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nekropsi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kül
Discord: nekropsi

Yeni Sunucuların Akıbeti

Mesaj gönderen Nekropsi »

Merhaba arkadaşlar,

Hepimizin bildiği gibi eski sunucularda yaşanan dupe (kopya) olayları ve bunun sonucunda bozulan ekonomi nedeniyle yeni sunucular açıldı. Oyunculara verilen mesaj açıktı: "Bu kez kopyanın önüne geçildi ve daha adil bir oyun ortamı sunulacak."

Ancak bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki bazı kişiler hala materyal ve maden kopyalamaya devam ediyor. Bununla ilgili birçok oyuncu tarafından destek talepleri açılıyor, forumda konular açılıyor, oyun içerisinde bildirimler yapılıyor. Buna rağmen:

-Destek taleplerine geri dönüş yapılmıyor,
-Oyunda yaşanan geri sarma olayları hakkında açıklama yapılmıyor,
-Kopya iddialarıyla ilgili resmi bir duyuru paylaşılmıyor,
-Oyuncuların endişeleri görmezden geliniyor.
-Makro kullananlara hiçbir yaptırım yapılmıyor.

Bizler bu sunuculara zaman, emek ve para yatırıyoruz. Eğer ekonomi tekrar kopyalar yüzünden bozulacaksa, yeni sunucuların açılmasının amacı neydi?

Bu konu kimseyi hedef göstermek için açılmadı. Amacımız, yönetimden şeffaf bir açıklama almak ve yeni sunucuların da eski sunucuların kaderini yaşamamasını sağlamaktır.

Buradan yönetim ekibine sesleniyoruz:

*Kopya iddiaları araştırılıyor mu?
*Tespit edilen hesaplar hakkında işlem yapılıyor mu?
*Sürekli yaşanan geri sarmaların sebebi nedir?
*Oyuncular neden destek taleplerine dönüş alamıyor?

Sessizlik, maalesef söylentileri ve güvensizliği daha da artırıyor. Oyunun geleceğini önemseyen oyuncular olarak yönetimden bir açıklama bekliyoruz.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Galette
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Re: Yeni Sunucuların Akıbeti

Mesaj gönderen Galette »

Üstadım yok kimse salın biraz olmuyor yani. Bakın zevk almaya alamıyorsan ikame birçok oyun var
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Galata ve Babı Ali makrolarla kopyalarla oynanamaz hale gelmiştir ve şimdi müdahale edilse bile artık geri dönülemez iflah olmaz noktadadır.

Önerdiğim çözüm ; yeni sunucu açılmalıdır her şeyi geride bırakıp bir kez daha sıfırdan taze başlangıç yapılmalıdır.
sarpbey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen sarpbey »

Nekropsi yazdı: 14 Haz 2026 16:39 Merhaba arkadaşlar,

Hepimizin bildiği gibi eski sunucularda yaşanan dupe (kopya) olayları ve bunun sonucunda bozulan ekonomi nedeniyle yeni sunucular açıldı. Oyunculara verilen mesaj açıktı: "Bu kez kopyanın önüne geçildi ve daha adil bir oyun ortamı sunulacak."

Ancak bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki bazı kişiler hala materyal ve maden kopyalamaya devam ediyor. Bununla ilgili birçok oyuncu tarafından destek talepleri açılıyor, forumda konular açılıyor, oyun içerisinde bildirimler yapılıyor. Buna rağmen:

-Destek taleplerine geri dönüş yapılmıyor,
-Oyunda yaşanan geri sarma olayları hakkında açıklama yapılmıyor,
-Kopya iddialarıyla ilgili resmi bir duyuru paylaşılmıyor,
-Oyuncuların endişeleri görmezden geliniyor.
-Makro kullananlara hiçbir yaptırım yapılmıyor.

Bizler bu sunuculara zaman, emek ve para yatırıyoruz. Eğer ekonomi tekrar kopyalar yüzünden bozulacaksa, yeni sunucuların açılmasının amacı neydi?

Bu konu kimseyi hedef göstermek için açılmadı. Amacımız, yönetimden şeffaf bir açıklama almak ve yeni sunucuların da eski sunucuların kaderini yaşamamasını sağlamaktır.

Buradan yönetim ekibine sesleniyoruz:

*Kopya iddiaları araştırılıyor mu?
*Tespit edilen hesaplar hakkında işlem yapılıyor mu?
*Sürekli yaşanan geri sarmaların sebebi nedir?
*Oyuncular neden destek taleplerine dönüş alamıyor?

Sessizlik, maalesef söylentileri ve güvensizliği daha da artırıyor. Oyunun geleceğini önemseyen oyuncular olarak yönetimden bir açıklama bekliyoruz.
“Yönetimi bulmak zor değil aslında; önce biraz gargara yapmak gerekiyor galiba.”
Kullanıcı avatarı
Nekropsi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Lonca: Kül
Discord: nekropsi

Mesaj gönderen Nekropsi »

hattihumayun yazdı: 14 Haz 2026 19:51 Galata ve Babı Ali makrolarla kopyalarla oynanamaz hale gelmiştir ve şimdi müdahale edilse bile artık geri dönülemez iflah olmaz noktadadır.

Önerdiğim çözüm ; yeni sunucu açılmalıdır her şeyi geride bırakıp bir kez daha sıfırdan taze başlangıç yapılmalıdır.
önerdiğin çözüm ahmakça salakça aptalca anlamsız ve saçma
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
akif99
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen akif99 »

Yönetim yok eski yönetim de zaten 2-3 tane stajyer arkadaştı çok şey etmemek lazım. Kabullenin İKV böyle bir oyun artık millet birbirine ana bacı söver, hile yapar vs böyle oynamayı kabul edenler oynayabilir. Bunlardan rahatsız olanlar ise oynamasın bu kadar basit yani yönetim bile sikine takmıyor oyunu siz niye bu kadar takıyorsunuz ki
Kronic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kronic »

Saldı herkes zaten dostum çokta şey yapmamak lazım zorlamamak !
20. Yılım dolsun bende bırakıyorum arttik
ister toksit deyin ister bağımlı diyebilirsiniz ama bu oyuncular bunu haketmedi finali çok bekledi iyi olabilirdi
Son bir boss gelip kapanabilir di hikâyenin ucu açık bir şekilde haketmedigi bir sona yaklaşıyor ikv

Ne demişler hayallerle yasayani gerçeklerle severler :)
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

Yönetim ekibi diye bir şey kalmadı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön