Emekçi Tayfa
- antonyabonderas
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- TheWesTSooNN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Emekçi Tayfa
Aylık 1000 küsür TL'ye satılan programı satın alıp böyle kazanç elde ediyorlar işte. Yönetim parayı vurup kaçmasa bunları tek tek şikayet edip ceza aldırtırdık fakat oyunda bir yönetim yok, yine pat diye patladı her şey maalesef.
Re: Emekçi Tayfa
Günaydın,
mutlu bir
KURBAN
bayramı geçirmeniz dileğiyle
Post itinayla subliminal mesaj içerir
ağır içirir = tam yerinde geçirir

Biz bunları anlattık ne bileyim post ile anlattık Türkçe dublaj ile anlattık yetmedi imalı mesajlar atıp anlattık
Bize muhalif oyuncular dediler oysaki mezar taşı olmuştuk oyuna spoiler vermek istemem ama söylentiler var her an Bişi'ler patlak verebilir oyuncular...
spekülasyon yapmak istemem fısıltıları geliyor belki bir sinek viziltisi belkide Sur uflenir bilemem Altan bilemem ben bir oyuncuyum üzülüyorum haketmedik ...
mutlu bir
Post itinayla subliminal mesaj içerir
ağır içirir = tam yerinde geçirir
Biz bunları anlattık ne bileyim post ile anlattık Türkçe dublaj ile anlattık yetmedi imalı mesajlar atıp anlattık
Bize muhalif oyuncular dediler oysaki mezar taşı olmuştuk oyuna spoiler vermek istemem ama söylentiler var her an Bişi'ler patlak verebilir oyuncular...
spekülasyon yapmak istemem fısıltıları geliyor belki bir sinek viziltisi belkide Sur uflenir bilemem Altan bilemem ben bir oyuncuyum üzülüyorum haketmedik ...
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka