Açıkçası ben bu sefer akçe indirimi bekliyorum. Eğer yine sadece ürün bazlı indirim yapılırsa birçok oyuncu yönetimin fazla cimri davrandığını düşünebilir
Ve bu tarz bir yaklaşım oyuncu açısından çok olumlu bir izlenim bırakmaz.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
sonsuzadek45 yazdı: ↑18 May 2026 17:29Açıkçası ben bu sefer akçe indirimi bekliyorum. Eğer yine sadece ürün bazlı indirim yapılırsa birçok oyuncu yönetimin fazla cimri davrandığını düşünebilir
Açıkcası kimseyi taktıkları umursadıkları yok indirim gelmez boşa beklenti ile kalırız
Kaynaklarımdan bana gelen bilgilere göre AhiEvran beşiktaştaki giftplay ofisine bombalı eypli roketli saldırıda bulunmuş. Yönetim ekibi bir süre aktif olmayacak arkadaşlar. Tüm ekibe buradan geçmiş olsun diliyoruz tez zamanda iyileşip geri dönerler.
sonsuzadek45 yazdı: ↑18 May 2026 17:29Açıkçası ben bu sefer akçe indirimi bekliyorum. Eğer yine sadece ürün bazlı indirim yapılırsa birçok oyuncu yönetimin fazla cimri davrandığını düşünebilir
Açıkcası kimseyi taktıkları umursadıkları yok indirim gelmez boşa beklenti ile kalırız
akçe indirimi şart yani umarım yaparlar
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
akçe indirimi şart yani umarım yaparlar
Akçe indirimi yaparlar, yeterli stok olmadığı için hızlıca tükenir, hızlıca tükendikten sonra 2 ay da yenilemezler. Böyle bir yola girilmiş gibi hissediyorum.