Hol bolgesi HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Hol bolgesi HK.

Mesaj gönderen Gangbangg »

Sunucularda yasanan oyuncu azligina dikkat cekmek icin ve oyunculari klana giris icin tesvik etmek amaciyla Hol bolgesine girisler tarafsizlara kapatilmali ve klanli giris mecburi olmali, bu konuda destek vericek baya bir kisi vardir , suan sunucularda yasanan oyuncu azligi gerek itemlerini fullemis oyuna girmeyen veya oyunda yapicak bir aktivitesi olmayan insanlarla dolu . Hol bolgesine girisler klanli olursa en azindan daha cok bolgede rekabetin aktif olucagi kanaatindeyim . @IKVADMIN
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Re: Hol bolgesi HK.

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Böyle bir karar bir anda alınmamalı,

Görünmeyen maliyet ve satın almalar var herkes için.

Adam klansız, loncasına sarraf ve lokman arttırıcı alıyor. Etliye sütlüye karışmadan madenimi çekeyim diyor. Bir an da girişler klansızlara kapatılırsa kaosa yol açar. Bu ay sonuna kadar mühlet verilsin, duyurusu yapılsın. Yeni ayın başında klansızların girişine kapatılsın.
Mağdur edildik naraları yükselir.

Ayrıca bu tarz işler test edilmeden yapıldı şimdiye kadar, sağlıklı olabilmesi için test edilmeli ve öyle değiştirilmeli. Şart.

Hadi admin gözünü seveyim birşeyler yapın, şimdi yapmıyorsanız da bir açıklama yapın şunlar şunlar test aşamasında, planlıyoruz vs. oyuncu sayısında azalma yok deniyor fakat fazlasıyla var. İKV hep mevsimsel oynanan bir oyun oldu, belki onun etkisi de olabilir. Oyun hep yazın az, kışın daha fazla oynanan bir oyun oldu.

Şu meteor bölgesi için klan savaşlarını teşvik edecek bir kaç etkinlik olmalı. 6 kişilik gruplarla karşı klan oyuncularını mağlup ederek 20 skor alın, 6 kişilik gruplarla 15 klan muhafızı öldürün, 6 kişilik gruplarla 1 grup bölgesindeki tüm Bossları kesin gibi görevlerin sonunda günlük drop arttırıcı (maden, item) gibi eklentilerle hareketlilik gelebilir. Etkinlikler günlük olmalı, 1 ay bu şekilde gayet eğlenir herkes. Bu arada da diğer ayın etkinlikleri planlanır vs. Artık can sıkıntısından buraya bu önerileri yazar olduk. Oyun sunucularının ilk açıldığı günler çok özel ve güzeldi. Oyunda 10 yıl önce birlikte savaştığımız, gb attığımız insanlarla karşılaştık ve tekrar o günlere geri döndük. Ama sadece gb bir yere kadar.

Lonca puanı bile kasılmıyor ki loncalar arası çekişme yok. Loncaya herkes arttırıcı gözüyle bakıyor.

Klana girip ne yapacak millet? Hiç bir özelliği yok ki. Her yer naylon kp kasanlarla dolu. Yahu adamlar 3 yıldız yeşil. Toplasan klanlarda 50 tane adam var ama adam 3 yıldız yeşil rütbe yapmış. Bunu gören oyuncu “ben bununla yarışamam” diyip zaten o yarışmaya dahil olmuyor.

Gidip gözlük almak için saatlerce köşe kapmaca mı oynayacak? Bir adamı kesmek için attığımız deparın haddi hesabı yok, adamlar durmuyor yerinde, sürekli kaçıyor. Savaşmaya teşvik lazım, hiç bir amaç hiç bir gayret sebebi yok ortada. Aralıksız savaşınca herkes zevk alacak.

Daha yazılacak çok şey var ama vakit yok.

Herkesin dilediği gibi bir oyun olabilmesi ümidi ile…
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Gerçi kime ne anlatıyoruz…

Bir etkinlik yapıldı, yıldırım 2 tılsımı olan büyücüler ve tek sınıf olarak girebilen şifacılar yaşadı.

Yahu solo oynayan oyuncuları niye düşünmüyorsunuz,

Veya loncası ve çevresi olan ama sadece savaşçı karakteri olanları?

Adamlar 4 tane y2 tılsımlı büyücü, 2 tane şifacıyla kastı bütün parşomenleri. Ee y2’si olmayan büyücünün, sadece savaşçı sınıfı oynayan insanların ne suçu vardı?

Eşit dağıtımlı (2 savaşçı, 2 büyücü, 2 şifacı) gruplar şartı olmadan, bu oyunda ince detaylar düşünülmeden yapılacak her etkinlik oyuncu kaybına sebep olacaktır.

Sadece hızlı tamamlayan değil, eşit şartlara sahip her oyuncu grubunun hızlı şekilde tamamlamayı hedeflediği etkinlikler olmadan kimseyi etkinliklerle çekemezsiniz. Adalet herkese şart.

Yönetimde bulunanlar, birşeyi tasarlamaya çalışırken buradaki eski oyuncuların da fikrini alması, oyun içi adalet kavramı ve dengeleri en ince ayrıntısına kadar düşünülmedikçe işleri zor.
Kullanıcı avatarı
Galette
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Baştan aşağı saçma bir konu gereksiz
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Galette yazdı: 12 May 2026 19:21 Baştan aşağı saçma bir konu gereksiz
Herkesin kendine gore fikri var seninde fikrine saygi duymak gerekir ama duruma soyle bakarsan en azindan ks ortami kalkar , herkes rekabet icinde olur , klan gecislerine tesfik doger , savaslar artar , online sayisi artar, sende sacma yerine negatif fikirlerini yazsan da forumda ki ikv oyunculularini o engin fikirlerinle aydinlatsan .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Galette
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Senin bu yazdığın öneri zengini daha zengin edecekte ondan zamanı değil kardeşim sunucu açılalı ne kadar oldu daha
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Galette yazdı: 13 May 2026 08:41 Senin bu yazdığın öneri zengini daha zengin edecekte ondan zamanı değil kardeşim sunucu açılalı ne kadar oldu daha
Zenginden kastin reel satis yapanlarmi ? Onlarin onlemini almk GM lere dusuor bize degil , bize dusen sikayet etmek, Zenginden kastin iste itemlerini fullemis tilsimlari hazir bekleyen mi ? cunk ievet bunlari yaptim oyunun en kalabalik oldugu sira sitemi gelmeden carlarimi fullemis , suan tilsimlarimi uretmis beklemedeyim, yapicak birsey kalmadi oyunda , klana geciyorum kimse yok tesfik lazim
Kullanıcı avatarı
desoildd
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen desoildd »

Ben şunu anlamıyorum, klan savaşının yapılmasıyla oyuncu sayısının artacağını nasıl görüyorsunuz?

Klana girmenin hiçbir mantığı yok ki şuan. Savaşmak isteyen gidip Eminönü’nde savaşıyor zaten. İnsanlar girip 1-2 saat bölge atıyor ya da holde materyal kasıyor. Hala oynayan varsa sessiz sakin vakit geçiriyor kafasına göre işte.

Hole klan zorunluluğu gelirse zaten az olan sayı daha da azalır.

Bir de herkes PvP oynamak istemiyor ki. Ben açıkçası sevmiyorum ve ilgilenmiyorum. Çoğu MMO da bunun için de arenalar var zaten. Bizdeki Er Meydanının hiçbir vasfı kalmadığı için giren olmuyor. Klan parasının da bir değeri yok. İlla mor gözlük isteyen ya kasıyor ya kastırıyor zaten.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AGRESIF »

desoildd yazdı: 13 May 2026 13:16 Ben şunu anlamıyorum, klan savaşının yapılmasıyla oyuncu sayısının artacağını nasıl görüyorsunuz?

Klana girmenin hiçbir mantığı yok ki şuan. Savaşmak isteyen gidip Eminönü’nde savaşıyor zaten. İnsanlar girip 1-2 saat bölge atıyor ya da holde materyal kasıyor. Hala oynayan varsa sessiz sakin vakit geçiriyor kafasına göre işte.

Hole klan zorunluluğu gelirse zaten az olan sayı daha da azalır.

Bir de herkes PvP oynamak istemiyor ki. Ben açıkçası sevmiyorum ve ilgilenmiyorum. Çoğu MMO da bunun için de arenalar var zaten. Bizdeki Er Meydanının hiçbir vasfı kalmadığı için giren olmuyor. Klan parasının da bir değeri yok. İlla mor gözlük isteyen ya kasıyor ya kastırıyor zaten.
Savaş çıktığında oyuna girecek çok kişi var, başta ben. Her şey hazır tek beklediğimiz, birilerinin klana girip savaşması.
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen omeqla »

Yine bir sacma gereği olmayan bir öneri sizi tutan yok kimseyi zoraki birşey yapamazsın gidin savaşın mumkunsu bölgeyi boş hakaretler yazmayın kirletmeyin savaşırken

“Genel Etkileşim” sayfasına dön