Ahi Evran mı işini iyi yapıyordu ?omeqla yazdı: ↑04 May 2026 11:57O zamanda işte oyuncular şikayetçi oluyor Ahievran gibi kişiler istenmiyor ben şahsen kişi ayırt ettigini veya kötülüğünü görmedim kendisinin işini çok iyi yapıyordu ama çoğunluk istemediler böyle durumlarda işte bırakmak lazım görevini sonra kötü onlar oluyorGoDIsNoWHeRe yazdı: ↑04 May 2026 11:49cok yetersiz bir bahane bu hocam. eger ekip bunlarla ilgilenemeyecek kadar yogunsa gönüllü destek ekibi almak zorunda.
gecmiste moderasyon ekibinde görev yaptim, tekrar kabul ederlerse gönüllü moderasyon ekibinde hemen göreve baslayayim.
ama sanmiyorum ki daha oyuncuyu önemseyip herhangi bir duyuru, bildiri, güncelleme notu yayinlamayan yönetim böyle bir sey düsünsün ve uygulasin.
Nickler ve Kullanım Sözleşmesi HK.
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Re: Nickler ve Kullanım Sözleşmesi HK.
Göster

- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Re: Nickler ve Kullanım Sözleşmesi HK.
ahievran’ı suçlamak bana doğru gelmiyor. Sonuçta oyuna yıllardır emek veren kişilerden biriydi.
Ancak sorunların kaynağı bireylerden ziyade genel yönetim yaklaşımı olabilir. Bu tür durumlarda tek bir kişiyi hedef göstermek yerine, sistemsel ve yönetimsel eksikliklere odaklanmak daha doğru olur.
Ancak sorunların kaynağı bireylerden ziyade genel yönetim yaklaşımı olabilir. Bu tür durumlarda tek bir kişiyi hedef göstermek yerine, sistemsel ve yönetimsel eksikliklere odaklanmak daha doğru olur.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.