yönetici içeri !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
jetLee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

yönetici içeri !

Mesaj gönderen jetLee »

istanbuloyun.com'da her geçen gün farklı hatalar tespit edilmekte son olarak oyun'da komut dizini hatası yiyorum ve bunu hallettim sandım oyuna girişte yükleniyor'da takılıyor bunuda halletiğimi düşünürken skill açtığımda bağlantı hatası yiyorum bu saçmalıkların önüne geçemediniz gitti 19 yıldır bu ne pişkinlik arkadaş
Kullanıcı avatarı
Galette
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Re: yönetici içeri !

Mesaj gönderen Galette »

Var demekki bir şeyler dur bakalım bak sessiz kaldılar etkinlik geldi şimdi yine sessizler beklemedeyiz bakalım
Kullanıcı avatarı
Galette
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Var demekki bir şeyler dur bakalım bak sessiz kaldılar etkinlik geldi şimdi yine sessizler beklemedeyiz bakalım
Kronic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kronic »

Galette yazdı: 05 May 2026 21:50 Var demekki bir şeyler dur bakalım bak sessiz kaldılar etkinlik geldi şimdi yine sessizler beklemedeyiz bakalım

Etkinlik geldi oyuncular tarafından protesto edildi birde süreyi uzattılar ancak mecali yok oyuncunun hevesi kırıldı kursağında kaldı bekleneni vermediler/veremediler çünkü çok sessizler sürekli guzellemeler yapıldi ancak oyuncunun da karni doydu.
giden geride gelmez oldu sokaklar boş benim gibi bir kaç bağımlı birşeyler olur gözüyle saldırıyor onların amacında oyun değilde neyse bekleyelim bakalım...
Kullanıcı avatarı
xHASANBEYx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Galaxy Reich

Mesaj gönderen xHASANBEYx »

her geçen gün günlük desteğe mesajlar atıyorum geri dönmeyecekler onu biliyorum ama akıllarına kazınsın belki birşey ümidindeyim
Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

yönetim şuan horoz dövüştürür gibi etkinlik salonuna tek tek oyuncu alıp ikisini kafa kafaya tokuşturuyorlar. Bittikten sonra bakarlar
sarpbey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen sarpbey »

Gerçekten şaka gibi. Oyunda sayamayacağımız kadar bug ve hata var ama yönetim hâlâ etkinlik peşinde koşuyor.

İnsan ister istemez düşünüyor; oyunun sorunlarıyla uğraşan ayrı bir ekip yok mu? Çünkü dışarıdan bakınca bütün öncelik “oyuncularla takılalım, etkinlik yapalım” tarafındaymış gibi görünüyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön