VPN KULLANIMI KISITLANMIŞTIR HATASI !!!!!
-
dragonstorm
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
VPN KULLANIMI KISITLANMIŞTIR HATASI !!!!!
bugün üye adı şifre yazdıktan sonra oyuna giriş yapamadım vpn kullanımı kısıtlanmıştır hatası çıktı ben hiç vpn filan kullanmıyorum bu nasıl çözülür çözümü bilen gm oyuncu varmı ?
Re: VPN KULLANIMI KISITLANMIŞTIR HATASI !!!!!
+1 Bende de aynı sorun mevcut, düne kadar bir sorun yoktu. Vpn kullanmıyorum , yurt dışından da bağlanmıyorum.
WARP kullaniyorsaniz, oyun engelliyor olabilir.
Goodbyedpi kullanirken oyuna girerken sikinti yasamiyorum, ama siteye giremiyorum. WARP ile de VPN hatasi geliyor oyuna girerken. Simdi WireSock deneyecem.
Goodbyedpi kullanirken oyuna girerken sikinti yasamiyorum, ama siteye giremiyorum. WARP ile de VPN hatasi geliyor oyuna girerken. Simdi WireSock deneyecem.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- GoDIsNoWHeRe
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
yurt disindan oyuna erisemiyoruz, yönetim artik bir aciklama, bir cözüm bekliyoruz insanlari magdur ediyorsunuz !!!
Hocam bahsetğiniz Warp nedir, goodbyedpi nedir biraz açar mısınız? Bende bu vpn sıkıntısı yüzünden giremiyorum çözümü nedir acaba? Ne vpn kullanıyorum ne birşey birden bu problem çıktı yardımcı olur musunuz?
Ulkemizdeki engellerden oturu (discord gibi) farkli yontemlerle bu uygulamalara giris yapabiliyoruz. Koprunun bloke edildigini dusun. Goodbyedpi, WARP ve benzeri uygulamalar farkli kopruler yaratarak bu tarz uygulamalara erisim saglayabiliyorsun. Ama bazi siteler (IKV gibi) Goodbyedpi, WARP gibi uygulamalari kisitliyor. O yuzden alternatifleri degerlendiriyorsun.
Istanbul'daki 3 kopruden ornek verirsek; 1. koprude calisma var, senin varman gereken yere gitmen icin 2. kopruyu ya da 3. kopruyu kullanman gerekiyor. 3. kopru bos olsa da cok pahali, 2. kopru ucuz. O yuzden de 2. kopruyu tercih edersin. Suanki WARP - Goodbyedpi - Wiresock olayi da boyle. Ana yolda calisma var, sen de bu 3 kopruden birini tercih etmen gerekiyor. Kullanirken sikinti yasarsan digerine gecmen gerekiyor.
Not: WireSock kullanirken sikinti yasamiyorum. Hem discord'tan, hem siteden, hem de oyun oynarken sikinti yasamadim. Su video yardimci olur kurulumunda.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Bendede aynı sorun var
- Setereolove
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bu adam kral yaKable yazdı: ↑05 May 2026 15:04
Ulkemizdeki engellerden oturu (discord gibi) farkli yontemlerle bu uygulamalara giris yapabiliyoruz. Koprunun bloke edildigini dusun. Goodbyedpi, WARP ve benzeri uygulamalar farkli kopruler yaratarak bu tarz uygulamalara erisim saglayabiliyorsun. Ama bazi siteler (IKV gibi) Goodbyedpi, WARP gibi uygulamalari kisitliyor. O yuzden alternatifleri degerlendiriyorsun.
Istanbul'daki 3 kopruden ornek verirsek; 1. koprude calisma var, senin varman gereken yere gitmen icin 2. kopruyu ya da 3. kopruyu kullanman gerekiyor. 3. kopru bos olsa da cok pahali, 2. kopru ucuz. O yuzden de 2. kopruyu tercih edersin. Suanki WARP - Goodbyedpi - Wiresock olayi da boyle. Ana yolda calisma var, sen de bu 3 kopruden birini tercih etmen gerekiyor. Kullanirken sikinti yasarsan digerine gecmen gerekiyor.
Not: WireSock kullanirken sikinti yasamiyorum. Hem discord'tan, hem siteden, hem de oyun oynarken sikinti yasamadim. Su video yardimci olur kurulumunda.
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Çınar Altı
WGCF-PROFILE.CONF doyasının içeriğini paylaşır mısın ? Youtubede ki anlatılanın aynısını yaptım fakat sunucu listesi geliyor giriş yapınca id parola sayfası bir türlü gelmiyor.Kable yazdı: ↑05 May 2026 15:04
Efendilik İhtiyaçtır.