Ufak bir rica

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Ufak bir rica

Mesaj gönderen scorper »

Saygıdeğer ikv oyuncuları,

Öncelikle çok saygılar sevgiler...

Ufak bir ricam olacak gamerlardan. Bir arkadaş beni yayınına veya youtube konuk alabilirmi sesim duyulacak şekilde ?

Orada düşüncelerimi oyun için güzel önerilerimi tüm samimiyetimle paylaşmak istiyorum...

Buradan DM Özel mesaj atılabilirmi bana ulaşan yardımcı olmak isteyen varsa özele pm atsa orda detayları konuşsak çünkü yaza yaza dilimde tüyün bittiğini düşünüyorum sevgiler..

Çok sevgiler...
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Ufak bir rica

Mesaj gönderen scorper »

scorper yazdı: 01 May 2026 14:07 Saygıdeğer ikv oyuncuları,

Öncelikle çok saygılar sevgiler...

Ufak bir ricam olacak gamerlardan. Bir arkadaş beni yayınına veya youtube konuk alabilirmi sesim duyulacak şekilde ?

Orada düşüncelerimi oyun için güzel önerilerimi tüm samimiyetimle paylaşmak istiyorum...

Buradan DM Özel mesaj atılabilirmi bana ulaşan yardımcı olmak isteyen varsa özele pm atsa orda detayları konuşsak çünkü yaza yaza dilimde tüyün bittiğini düşünüyorum sevgiler..

Çok sevgiler...
?
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

Kanka (RIPPER hariç) onlar yalamakla meşguller :') konu aç yeniden ,oyun çok iyi harika falan diye çağırırlar 1-2 haftaya.3-4 izleyicisine anlatırsın :')
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen omeqla »

Sende yayin açıp söylesen yada video çeksende olur olumlu olumsuz öneri fikirlerini söyleyebilirsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön