anlayanaKaRASiS yazdı:biraz daha anlamlı cümleler kuralım lütfen xD
Acımasızkral'ın adamlığı ... İŞTe...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Acımasızkral'ın adamlığı ... İŞTe...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
forumda sadece anlama kabiliyeti olanlar yok dikkatini çekerimPerfectmagician yazdı:anlayanaKaRASiS yazdı:biraz daha anlamlı cümleler kuralım lütfen xD
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
ben ne dedim anlayana dedim sende diyon anlama kabiliyeti olmayanlarda olur diyon ben diyomki sana diyom anlayana die anlamıyonmu :twisted:KaRASiS yazdı:forumda sadece anlama kabiliyeti olanlar yok dikkatini çekerimPerfectmagician yazdı:anlayanaKaRASiS yazdı:biraz daha anlamlı cümleler kuralım lütfen xD
bi cümlede en çok anlam anlama kelimelerini kullanan kişisin sanırım tbrklerPerfectmagician yazdı:ben ne dedim anlayana dedim sende diyon anlama kabiliyeti olmayanlarda olur diyon ben diyomki sana diyom anlayana die anlamıyonmu :twisted:KaRASiS yazdı:forumda sadece anlama kabiliyeti olanlar yok dikkatini çekerimPerfectmagician yazdı:anlayanaKaRASiS yazdı:biraz daha anlamlı cümleler kuralım lütfen xD
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
tmm yazma artıkKaRASiS yazdı:bi cümlede en çok anlam anlama kelimelerini kullanan kişisin sanırım tbrklerPerfectmagician yazdı:ben ne dedim anlayana dedim sende diyon anlama kabiliyeti olmayanlarda olur diyon ben diyomki sana diyom anlayana die anlamıyonmu :twisted:KaRASiS yazdı:forumda sadece anlama kabiliyeti olanlar yok dikkatini çekerimPerfectmagician yazdı:anlayanaKaRASiS yazdı:biraz daha anlamlı cümleler kuralım lütfen xD