Oyunun GIFTPLAY A.Ş'ye devredilmesi hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MERTMUSAB
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Oyunun GIFTPLAY A.Ş'ye devredilmesi hk.

Mesaj gönderen MERTMUSAB »

Merhaba, bugün oyunun sitesine girdiğimde önüme böyle bir bilgilendirme metni çıktı bu tam olarak nedir, kimdir bu GIFTPLAY A.Ş. bilgisi olan var mı?

Resim
Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy

Tüm İKV Severlere Hayırlı Olsun

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Sanırım kimsenin beklemediği bir haber oldu. Oyun girişte sözleşme onayı ve web sitesinde duyuru çıkıyor. Oyun el değiştirmiş hayırlı olsun.
Umarım bir çok yeniliklerin geldiği gelişmeler olur.
Resmi bir duyuru/açıklama gelir diye umuyorum.
Kullanıcı avatarı
MERTMUSAB
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Oyunun GIFTPLAY A.Ş'ye devredilmesi hk.

Mesaj gönderen MERTMUSAB »

Biraz daha araştırma yaptım Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'da oyunu devralan Giftplay Dijital Oyun Servisleri A.Ş.'nin Türk Telekom ile Dolaylı Bağlı Ortaklığı olduğunu gördüm şirket hakkında daha fazla detay almak isteyenler altta vereceğim bağlantıya gidip CTRL+F kombinasyonunu kullanıp "giftplay" araması yaptıktan sonra daha fazla detaya ulaşabilirler.

https://kap.org.tr/tr/Bildirim/1492740
Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
omeqla
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen omeqla »

Ne olucak artık hayırlısı
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Gift play daha çok oyunların pazarlanması üzerine kurulu bir şirket. İKV nin geliştirici ekibi dağılmadan devam ederse bu bizim lehimize olur, birkaç aydır ortalıkta olmayan yönetim ve oyunun devredilmesi kafamda bir çok soru işareti oluşturuyor. Umarım İkvAdmin bu konu hakkında oyuncuların içini ferahlatacak bir açıklama yapar.
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Stüdyosu bulunmayan (Google kaynaklı araştırmalarıma göre) bir şirket olduğu için Karaköy gibi genişleme paketi veya yeni bir oyun motoruyla tekrar yazılım gibi devasa yenilikler beklemiyorum şahsen.

Maddi ve personel açısından imkanları varsa ki bu da soru işareti, şirketin iç yapısını kimse bilmiyor olmasıyla beraber süprize açık aslında.

Oyun hakkında hayırlısı olsun, bu devir işlemiyle oyunun bütün hakları Türk Telekom’dan giftplay’e geçti. Artık Türk Telekom kaynaklı bir engel yok önlerinde sanıyorum.

İştirak şirketi olduğu için hala Türk Telekom’a bağlı diyebilir miyiz?
Hala Türk Telekom çatısı altında ama Türk Telekom’dan onay gibi durumlar gerektirmeyecek ve daha hızlı hareket alanına sahip olacaklarını tahmin ediyorum.

Giftplay’in bu noktadan sonra ki vizyonu çok önemli,

Eğer oyundaki hata ve buglar gibi istenmeyen durumlara çözüm bulup fixleme, dükkan satışlarının ve küçük etkinliklerin devamını sağlama gibi bir politika izlerse yeni oyuncu çekmez ama mevcutu korur. Ufak ufakta yenilik gelmemesiyle beraber oyuncu kaybeder.

Ama yeni bölge, skill güncellemesi, oyun içi grafik güncellemesi, karakter dengelemeleri gibi güncellemeler getirirse oyuncu kazanır.
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

devir © Giftplay Dijital Oyun Servisleri A.Ş. hk.

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

merhaba,

Konuya açıklık getireyim: Oyunun satıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Görünen yapı Türk Telekom bünyesiyle ilgili olabilir. Yönetim hala aynı, İKVAdmin devam ediyor.

Bu nedenle “oyun satıldı” ya da “yönetim değişti” gibi söylemlerle gereksiz panik yapılmaması gerektiğini düşünüyorum

yeni yenilikler getirilirse, her seferinde Türk Telekom onayına ihtiyaç kalmayabilir. Ancak unutulmamalı ki oyun yine Türk Telekom’a bağlı.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
WELLruz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WELLruz »

Doğru araştırma yaparsanız sizlerde görürsünüz. İKV ile alakası olmayan bir durumdur. Telekom'un dijital oyun varlık haklarını almış bir şirket. Yalnızca İKV olarak düşünmeyin playstore, ve tt oyun gibi projelerde de aynı şeyi görebilirsiniz. Yani durumu İKV ye bağlamayın arkadaşlar :)
Resim
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

devirden sonra oyuna girememeye basladik. sifreyi güvenlik kodunu dogru girmemize ragmen sanki yanlis girmisiz gibi sayfayi yenileyip yeni güvenlik kodu veriyor, oyuna erisim yapamiyoruz
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Re: devir © Giftplay Dijital Oyun Servisleri A.Ş. hk.

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Buyurun, ‘İKV satıldı’ algısına düşmeyelim 🙂 Playstore gibi bazı uygulamalar Giftplay’e devredilmiş olabilir, ancak bu durum oyunun tamamen satıldığı anlamına gelmez. Büyük ihtimalle yine Türk Telekom bünyesinde olan bir yapı söz konusu.

Resim
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡

“Genel Etkileşim” sayfasına dön