zkocalioglu yazdı: ↑29 Nis 2026 11:46
Yeni yıldönümü daha iyi, parayla alınamaz.
Mesaj, kişisel hakaret ve aşağılayıcı ifadeler içermesi nedeniyle yönetim tarafından düzenlenmiştir. Lütfen tartışmalarda forum kurallarına uygun, saygılı bir üslup kullanınız. Tekrarı hâlinde hesabınıza yaptırım uygulanabilir.
En son IKVAdmin tarafından 29 Tem 2026 12:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Mesaj, kişisel hakaret ve aşağılayıcı ifadeler içermesi nedeniyle yönetim tarafından düzenlenmiştir. Lütfen tartışmalarda forum kurallarına uygun, saygılı bir üslup kullanınız. Tekrarı hâlinde hesabınıza yaptırım uygulanabilir.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
zkocalioglu yazdı: ↑29 Nis 2026 11:46
Yeni yıldönümü daha iyi, parayla alınamaz.
Kardes Payi adli bir dizide bir replik vardi ;
Senin ben Gafani S diye geciyordu
Akçe tutarları falan koymuşsun bir şeyler falan..
Zaten etkinlik görevini de yapmışsın sanırım, anlamadım bana niye hakaret??
Akçeler gelir geçer bu daha anlamı bir ödül, beklentinin altında kalan bir şaheser olsa bile..
İmzana tüküreyim.
Mesaj, kişisel hakaret ve aşağılayıcı ifadeler içermesi nedeniyle yönetim tarafından düzenlenmiştir. Lütfen tartışmalarda forum kurallarına uygun, saygılı bir üslup kullanınız. Tekrarı hâlinde hesabınıza yaptırım uygulanabilir.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kardeş 1 kişiye buluşma set vermişler. 10 kişiyede tılsım o da akçe alanlara. Bu seneki etkinlikte görevi yapan herkes yatağan aldı. En az 50 kişi vardır yani. Ayrıca 7 gün silah yükseltmeye ve kasa erişimine de indirim koydular, 800 akçe sırf silah yükseltme indirimi.
Bence binlerce kişiden bir kişinin kazandığı buluşma set yada 1 3. kademe tılsımdansa yatağan daha iyi. Haksızlık ediyorsun.