geçen haftadan beri meran sunucusu kapalı destek cevap vermiyor sitede forumda bi açıklamada yok ?
admin ne oluyo merana cevap bekliyoruz
ADMİN BEY MERAN SUNUCUSU GÜNLERDİR KAPALI NEDEN AÇILMIYOR
-
dragonstorm
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Orionxxxaiakos
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ADMİN BEY MERAN SUNUCUSU GÜNLERDİR KAPALI NEDEN AÇILMIYOR
Beyler toplanın, bardağın dolu tarafından bakacağız. (Ama biraz uçuk şekilde.)
Şimdi,
1) Meran sunucusu, hakir’i nara veya kışkırtma ile çektiğinizde sizi Semiha’da olduğu gibi içine çekme mekaniğinin oluşturulup ilk testinin yapıldığı sunucuydu.
2) Yönetim ekibini bir süredir oyun içerisinde aktif göremiyoruz, bir dönem rutin olarak yeni sunucularda görünüp oyuncularla ufakta olsa iletişim kurup giderlerdi. Bu aralar (ben uzun zamandır görmüyorum, akşam vakitleri oyundayım.) gözükmüyorlar. Meran’ın puslu havasını labarotuvar merkezi olarak görüp bazı deneyler mi gerçekleştiriliyor acaba?
3) Desteğe gelen taleplere dönüş yapılmıyor. Demek ki talep, şikayet gibi konulara dahi cevap veremeyecek kadar önemli bir konu üzerinde çalışıyorlar. (Önem sırası belirlenmiş olup, acil kod ile çalışılıyor olabileceğini düşünmek istiyorum.)
4) Zamanlama ve organizasyon bu ay sonunda bitecek etkinlikle ilişkili olabilir, ay sonunda veya önümüzdeki ayın başında gelecek bir yenilik veya duyuruya kadar oyuncuların meşgul olmasını sağlamak amacıyla yapılmış bir etkinlik olabilir mi bu toplama görevli “Çakır sami yadigarı kanuni yatağanı” ödülü?
Not: Tamamen hayal gücü ile oluşturulmuş senaryodur. Herhangi bir bilgi olmamakla beraber olay örgüsünün işleyişi ve özellikle olmasını istediğimiz senaryoyu yazmış gibi oldum aslında. Ay sonu veya başında hiç bir duyuru ile yenilik gelmediği senaryoda ise oyun dünyası içerisinde karakterlerimi infilak etmek istediğimi buradan yönetim ekibine iletip, saygıyla selamlıyorum.
Şimdi,
1) Meran sunucusu, hakir’i nara veya kışkırtma ile çektiğinizde sizi Semiha’da olduğu gibi içine çekme mekaniğinin oluşturulup ilk testinin yapıldığı sunucuydu.
2) Yönetim ekibini bir süredir oyun içerisinde aktif göremiyoruz, bir dönem rutin olarak yeni sunucularda görünüp oyuncularla ufakta olsa iletişim kurup giderlerdi. Bu aralar (ben uzun zamandır görmüyorum, akşam vakitleri oyundayım.) gözükmüyorlar. Meran’ın puslu havasını labarotuvar merkezi olarak görüp bazı deneyler mi gerçekleştiriliyor acaba?
3) Desteğe gelen taleplere dönüş yapılmıyor. Demek ki talep, şikayet gibi konulara dahi cevap veremeyecek kadar önemli bir konu üzerinde çalışıyorlar. (Önem sırası belirlenmiş olup, acil kod ile çalışılıyor olabileceğini düşünmek istiyorum.)
4) Zamanlama ve organizasyon bu ay sonunda bitecek etkinlikle ilişkili olabilir, ay sonunda veya önümüzdeki ayın başında gelecek bir yenilik veya duyuruya kadar oyuncuların meşgul olmasını sağlamak amacıyla yapılmış bir etkinlik olabilir mi bu toplama görevli “Çakır sami yadigarı kanuni yatağanı” ödülü?
Not: Tamamen hayal gücü ile oluşturulmuş senaryodur. Herhangi bir bilgi olmamakla beraber olay örgüsünün işleyişi ve özellikle olmasını istediğimiz senaryoyu yazmış gibi oldum aslında. Ay sonu veya başında hiç bir duyuru ile yenilik gelmediği senaryoda ise oyun dünyası içerisinde karakterlerimi infilak etmek istediğimi buradan yönetim ekibine iletip, saygıyla selamlıyorum.
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
güzel analiz yapmışsın , muhtemelen bir şeyler bitme aşamasına geldi canlıda test ediliyorOrionxxxaiakos yazdı: ↑28 Nis 2026 09:23 1) Meran sunucusu, hakir’i nara veya kışkırtma ile çektiğinizde sizi Semiha’da olduğu gibi içine çekme mekaniğinin oluşturulup ilk testinin yapıldığı sunucuydu.
-
omeqla
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Evet meran ondan kapalıdır zaten az kişi var orda deneme yapıyorlardırhattihumayun yazdı: ↑28 Nis 2026 18:38güzel analiz yapmışsın , muhtemelen bir şeyler bitme aşamasına geldi canlıda test ediliyorOrionxxxaiakos yazdı: ↑28 Nis 2026 09:23 1) Meran sunucusu, hakir’i nara veya kışkırtma ile çektiğinizde sizi Semiha’da olduğu gibi içine çekme mekaniğinin oluşturulup ilk testinin yapıldığı sunucuydu.
2) Yönetim ekibini bir süredir oyun içerisinde aktif göremiyoruz, bir dönem rutin olarak yeni sunucularda görünüp oyuncularla ufakta olsa iletişim kurup giderlerdi. Bu aralar (ben uzun zamandır görmüyorum, akşam vakitleri oyundayım.) gözükmüyorlar. Meran’ın puslu havasını labarotuvar merkezi olarak görüp bazı deneyler mi gerçekleştiriliyor acaba?![]()
Ya da TT yönetimin fişini çekti ve artık oyuna bakan kimse yok
Önce oyuna girememe problemlerini çözsünler.
Önce oyuna girememe problemlerini çözsünler.
-
FERMANTASYONb
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
Meran, Beyaz Köşk ,Karaköy Sunucuları Gereksiz Zaten Kapatsınlar Gitsin Oynayan Oyuncu Varsa Eminönü Sunucusuna Aktarım Yapsın Bitsin Ama Yapacak Kimse Yok. Bir Ay Önce Yeni Forum Kullanıcı Hesabı Oluşturdum Hayla Admin Onayı İstiyor 
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Normalde test yapıyorlar oralarda reis, Karaköy açılmadan önce, kuklacıda test yapıyorlardı. Kuklacı kapanınca testleri Meran'a aldılar.FERMANTASYONb yazdı: ↑29 Nis 2026 22:53 Meran, Beyaz Köşk ,Karaköy Sunucuları Gereksiz Zaten Kapatsınlar Gitsin Oynayan Oyuncu Varsa Eminönü Sunucusuna Aktarım Yapsın Bitsin Ama Yapacak Kimse Yok. Bir Ay Önce Yeni Forum Kullanıcı Hesabı Oluşturdum Hayla Admin Onayı İstiyor
Şu anda herhalde sadece vip hesapların girişine açık bıraktılar. Çünkü yükleniyor ekranını geçmiyor.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
elin değmişken listeye babıyı da ekleyelim üstadım.. hayalet sunucu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor akşamları 3-4 grup ya var ya yok , yazın gelişiyle birlikte daha da azalır şimdiden fişini çekelim gitsin
sizin asıl bombadan haberiniz yok ! Eminönü sunucusunda 2 günden beri Karaköy bölgesinden çıkanlar geri giremiyor . İKV nin kayığına binemiyoruz . Karaköye kayıkçılar götürmüyor

Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."