YÖNETİM İLGİSİZLİĞİ VE OYUNCU DÜŞÜŞÜ HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

YÖNETİM İLGİSİZLİĞİ VE OYUNCU DÜŞÜŞÜ HK.

Mesaj gönderen Kayihan »

Merhabalar,
Yönetimin son zamanlarda ilgisizliği hele ki 23 Nisan için tek bir hareket bile yapmaması çok büyük bir eksi yazdı.
Oyuncu düşüşü de son 2 haftadır gözle görülür seviyelere geldi en başta ki hayal edilen klan savaşları maalesef artık hiç olmayacak gibi bu şekilde devam ederse biz de tekrar eskisi gibi ara sıra anıları yâd etmeye gireceğiz gibi görünüyor.Yazık gerçekten…

Ayrıca yaklaşık 2-3 hafta önceye kadar büyük Hol bölgesine girişler klanlı olsun diye kaç defa yazdık oyuncuların geri dönüşlerine kulak verilmediği sürece oyuncularda tabiki sonsuza kadar bu oyunu oynayacak değil herkesin kendi hayatı var.
Fellowship
Eminönü,Bab-I Ali

ESREF
lESREFl
llESREFll
FLwxESREF
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Re: YÖNETİM İLGİSİZLİĞİ VE OYUNCU DÜŞÜŞÜ HK.

Mesaj gönderen Sufizm »

Oyun mart ayında bitmişti hocam. Gerisi saplantı. Telekom Kazandıkları paralar ile küçük çaplı bölge yaparsa başlar yine 2 bin kişi civarı. Aksi halde tarihe karışır. O da imkansız yapmaz.
Kullanıcı avatarı
Galette
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Bir anda yöneticilerin ilgisinin bu kadar düşmesi normal bir durum değil. Dedikleri gibi ya birşeyler yapıyorlar arka planda artık güncellememidir başka birşey midir bilmem ya da bunlarda saldı kendini umudu kesti
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

Arka planda birşeyler yapılıyor bile olsa bir 23 Nisan mesajının atılmaması bile ilgilenilmediğini gösteriyor.
Fellowship
Eminönü,Bab-I Ali

ESREF
lESREFl
llESREFll
FLwxESREF
Kullanıcı avatarı
RIPPER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen RIPPER »

Elon Musk dünyanın en zengin insanı ama tweet atacak, kutlama yapacak vakti buluyor. Trump savaş esnasında bile tweet atabiliyor. 23 Nisanı kutlamadılar çünkü yoğunlar söylemi hayatımda gördüğüm en iyimser insana ait sanırım.
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

Yönetimin ilgisizliği sunucuların açıldığı ilk hafta zaten başlamıştı. Oyuncu düşüşü de ilk aydan itibaren başladı, ancak 3 aydır hiçbir çözüm yok. Oyunda şu ana kadar grup bölgesine gir çık dışında başka bir içerik de yok.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

AGRESIF yazdı: 24 Nis 2026 12:02 Yönetimin ilgisizliği sunucuların açıldığı ilk hafta zaten başlamıştı. Oyuncu düşüşü de ilk aydan itibaren başladı, ancak 3 aydır hiçbir çözüm yok. Oyunda şu ana kadar grup bölgesine gir çık dışında başka bir içerik de yok.
Aaa kardeşim yoksa sen hala Lanetli Meran ve Meran Muhafızından Meran derisi düşüremedin mi? ':)
Resim

İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK

Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kronic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kronic »

Yardımcı olalım diyoruz bizde elimizden gelenin en iyisini yaparak mailler atıyoruz
Karşılığında hiç bir menfaat beklemeden !
Ancak en son gelen mail 4 ay önce 🙂haitide bir bahçeden kahve ithal ediyorum daha çabuk sürede evime geliyor 🤔

KrONiC
Kullanıcı avatarı
akif99
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen akif99 »

Yani çok da bir şey beklememek lazım. Bu oyuna ne getirilirse getirilsin adam akıllı bir güncelleme gelmeyeceği için hiçbir zaman bir geleceği olmayacak. Yönetimin de hali zaten ortada daha adam akıllı yazı yazamayan/yazmayan kişilerden oluştuğu için de güncelleme imkansız.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Giden oyuncuları geri döndürmek için milli bayram kutlaması ya da küçük etkinlikler süreli görevler etkili olmaz. Büyük haberler vermek gerekiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön