23 nisan

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kronic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

23 nisan

Mesaj gönderen Kronic »

23 Nisan’ı kutlamayan yöneticiler de vardır elbet; yoğunluktan unutmuş olabilirler… Malum, bazen takvimdeki en önemli günler bile toplantı notlarının arasında kaybolabiliyor.
Ama çocuklar unutmaz; hayal kurmayı da, kendilerini önemseyenleri de. Bu yüzden çocukların sesine kulak veren, onların yarınlarına değer veren Geliştirme Paketi getiren İndirim Kampanya yapan Oyuncusuna sahip Çıkan tüm yöneticilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Muhalif Oyuncu KrONiC 😂
kankam222
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: 23 nisan

Mesaj gönderen kankam222 »

Konuyu tam ben açıyorum ama senin açtığını görünce yazayım dedim. Milli değerleri unutan yönetimi şiddetle kınıyorum... Yazık önceden böyle değildi... Sözü uzatmadan güzel bayramlar diliyorum.

- "Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri onlara bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak." 23 Nisan; yalnızca bir bayram değil, özgürlüğe duyulan sarsılmaz inancın adıdır.

- Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
RIPPER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen RIPPER »

🎈🇹🇷

23 Nisan gelince içimizdeki çocuk hâlâ bayrak sallıyor.

Herkese ve tüm oyuncularımıza kutlu bayramlar. 🎈🇹🇷

✦ 23 Nisan 1920 ✦

Resim
Resim

> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Hepmizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayram'imiz kutlu olsun! :flag_tr:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

23 nisana özel görev yok mu , parchümen kasan sigorta prim günü 0 olan arkadaşlarla konuştum 800 az geldi diyorlar şöyle 1500-2000 adet düşürmeli 23 nisana özel görev bekliyorlarmış , bu seferki ödül güzel bir şey olsun ama örneğin ; agahın bastonu efsun maks hasar 5000
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Mesaj gönderen Gangbangg »

Önceden özel günleri kutlayan yöneticiler vardı bunu Çanakkale Zaferı gününde dile getirmiştim aynı hassasıyetı tum mıllı bayramlarda göstermelıyız , önceden kutlanan milli günler şimdi yeni yöneticiler neden kutlamıyorlar @IKVADMIN bir açıklama istiyoruz .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
RIPPER
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RIPPER »

Gangbangg yazdı: 24 Nis 2026 08:06 Önceden özel günleri kutlayan yöneticiler vardı bunu Çanakkale Zaferı gününde dile getirmiştim aynı hassasıyetı tum mıllı bayramlarda göstermelıyız , önceden kutlanan milli günler şimdi yeni yöneticiler neden kutlamıyorlar @IKVADMIN bir açıklama istiyoruz .
'The number you are calling cannot be reached'
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AGRESIF »

Siteye girip iki kelimelik bir kutlama mesajı bile yayınlayamayan bir yönetimin oyunu geliştirmeye çalıştığına inanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Mesaj gönderen Gangbangg »

RIPPER yazdı: 24 Nis 2026 11:45
Gangbangg yazdı: 24 Nis 2026 08:06 Önceden özel günleri kutlayan yöneticiler vardı bunu Çanakkale Zaferı gününde dile getirmiştim aynı hassasıyetı tum mıllı bayramlarda göstermelıyız , önceden kutlanan milli günler şimdi yeni yöneticiler neden kutlamıyorlar @IKVADMIN bir açıklama istiyoruz .
'The number you are calling cannot be reached'

Onlar telefonu acmiyolarsa bizde kapidan girmesini biliriz ! Nedir abi Milli şuurla sorunlarimi var ?
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kronic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kronic »

23 Nisan gelmiş geçmiş, biz hâlâ oyunda bir etkinlik ya da kutlama görmeyi bekliyoruz. Herhalde takvimler biraz geriden geliyor. Oyuncular hatırladı ama GM tarafında unutulmuş gibi duruyor; belki seneye hatırlatıcı (Alarm) kurulur.

Muhalif Oyuncu KrONiC

“Genel Etkileşim” sayfasına dön