Merhaba değerli İKV Camiası ve Yönetim Ekibi ;
Bu uzun ve yorucu olacağını bildiğimiz süreç için Ekibimizin bir kısmı iş yerlerinden ücretsiz izin alarak ve kendimizi kapalı odalara kapatarak saatlerce kastığımız etkinlik parşömeni ve kadim meran derisi gibi görevlerin Galata sunucusunda ilk teslimini yapmakla gurur ve üzüntüyü bir anda yaşadık .
Bunca emeğin karşılığında verilen item kesinlikle tatmin edici bir fiziki şekle ve efsuna sahip değil, Savaşcı sınıfında giyilmesi durumunda "Farabi" bir silahtan asla farkı yok. Latif gibi bir silahı oyunda görüpte bu yatağanı beğenmek kesinlikle akla ve mantığa ters , gece gündüz saatlerce hiç usanmadan 7-24 aynı yerde aynı şeyleri kesip kesip çıktık , sonucunu YouTube yayıncısı arkadaştan görüp direk oyundan çıktık.
Verdiğimiz bunca emek çöp olmasın ve sunucuda bir çok ilki başardığımız gibi bu ilki de başarıp ödülü aldık.
Ancak hiçbir vasfı olmayan bu silahın ne görüntüsü ne efsunu verilen emeğe değmez , Yönetim kadrosu baştan bunu söylese kesinlikle böyle bir yoğun mesai yapmaz asla böyle bir işe kalkışmazdık , Bu itemin kesinlikle değiştirilmesi ve efsununun güncellenmesi kanaatindeyim , ancak suskunluğunu koruyan bu yönetim ekibi kesinlikle bunuda yantsız bırakacaktır.
Herkese iyi oyunlar ve verilen emeklerin karşılığının alındığı bir ortam diliyorum.
Bol şans.
Saygılarımızla..
JARQON jaspeR
Galata Sunucu İlk Yadigar Ödülü Hkk. JARQON
Re: Galata Sunucu İlk Yadigar Ödülü Hkk. JARQON
"Bizimle eylenirler"
hayırlı olsun ! yönetim istifa !!!
hayırlı olsun ! yönetim istifa !!!
-
escobar211414
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Selamlar ;
Emeğine sağlık tebrik ederim ancak item ve efsunu gerçekten berbat asla o zamana değmez emeğe hiç değmez çok üzücü umarım değişirler
Emeğine sağlık tebrik ederim ancak item ve efsunu gerçekten berbat asla o zamana değmez emeğe hiç değmez çok üzücü umarım değişirler
- makale3434
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Karaköy
Kesinlikle katılıyorum bizlerde hala kasmakla uğraşıyoruz ödül olarak bu kadar vasat birşey olması tatmin edici değil.
19 sene sonra bir etkinlik yapıyorsun ondada vere vere kanuni yatağanı veriyorsun.
Efsunlu güzel bir asa , veya silah vermen şeklen de olsa cok daha güzel olurdu.
Etkinliklerde 55 seviye kudret ve can iksiri veren
Yıl başı piyangosunda halley asa veren yönetim.
Karaköyün hala gelmemiş olması garip.
Şu görevin karaköy giriş görevi olması bile tatmin ederdi. insanlar bu kadar emek verdikten sonra bırak bos kaçırmayı
birbirlerine argo kelimeyi kullanmaya çekinirlerdi.
Diğer forum hesabımdan yönetimi eleştirdiğim için ban yedim bu forum hesabımdada mesajlarım onaylanmıyor. umarım bu başlığın altına yaptıgım yorum gider
19 sene sonra bir etkinlik yapıyorsun ondada vere vere kanuni yatağanı veriyorsun.
Efsunlu güzel bir asa , veya silah vermen şeklen de olsa cok daha güzel olurdu.
Etkinliklerde 55 seviye kudret ve can iksiri veren
Yıl başı piyangosunda halley asa veren yönetim.
Karaköyün hala gelmemiş olması garip.
Şu görevin karaköy giriş görevi olması bile tatmin ederdi. insanlar bu kadar emek verdikten sonra bırak bos kaçırmayı
birbirlerine argo kelimeyi kullanmaya çekinirlerdi.
Diğer forum hesabımdan yönetimi eleştirdiğim için ban yedim bu forum hesabımdada mesajlarım onaylanmıyor. umarım bu başlığın altına yaptıgım yorum gider
Biri şu silahın görselini paylaşsın forumda lütfen ya 
- Setereolove
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
benim anlamadığım bu ödülü alacağınızı bilmiyor muydunuz ya da inanmak mı istemediniz gerçekten anlamadım. hocam bu event başladığında görevin bu yatağanı vereceğini ben en başında biliyordum gördüm yani. oyunun sitesinde ya da forumda bir gönderide olacaktı, gördüm ve arkadaşım da söyledi ve hiç mantıklı değil demiştim. gerçi kimine göre düz dünya'ya inananlar olduğu gibi bu arkadaşlara göre de yeni bölge gelecek ve bu görevler bitince oraya girelecek falan, ne diyim valla. canınız sağolsun. en azından bir eleştiri getiriyorsunuz.