Yalnız Krallık Loncası Hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cetinMURAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fierce

Yalnız Krallık Loncası Hk.

Mesaj gönderen cetinMURAT »

Merhaba Herkese,

Oyuna yeniden başlayayım dedim. Can sıkıntısı, vakit geçireyim istedim ama hayal kırıklığı resmen.
Büyük Büyücü, GBZ veya Hakir, her neyse. Kesmek için ekibi zor bela topluyorsunuz, Hedefin canını 20-30 lara indiriyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz bu loncadan biri yanınızda bitiveriyor. Bir nara atıyor savaşçısı veya bir fizik büyüsü atıp, hedefi kendine çekip, kaçırıyor . İçilen iksirler, harcanan zaman hep boşa.
Üstüne üstlük küfür edip, hakaret edip, dalga geçip gidiyorlar. Şikayet de edemiyorsunuz.

Diğer oyuncuların söylediğine göre bu loncadakilerin yaptığı olaylar ile ilgili sayısız video çekilmiş, paylaşılmış. Hiç bir yerde bir yaptırımı olmadığı için bu eylemleri devam etmekte. :unamused:

Etliye sütlüye karışmadan oyun oynayalım, eğlenelim istiyoruz. Böyle saçma sapan nedenler bizi oyundan soğutuyor.
Konuyu bilerek Lonca İletişime açmadım, herkes görsün istedim.

Bana göre bu işin çözümü:
Fotoğraf veya video ile desteklendiği vakit bu hesaptaki karakterlerin, leveli kaç olursa olsun, tümünün direkt olarak silinmesi.

Bir oyuncuya gösterilen müsamaha birden fazla oyuncunun oyundan nefret etmesine neden oluyor, bilin istedim.

Keyifli oyunlar diliyorum herkese,
Tabi mümkünse...
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön