GALATA SUNUCUSUNDA YARDIMIN 0 OLMASI
GALATA SUNUCUSUNDA YARDIMIN 0 OLMASI
4 gün önce arkadaşım ile 0 dan paket alıp başladık 49 olduk haliyle grup bölgeleri görevlerimiz geldi fakat loncamız çok kalabalık olmasına rağmen loncamız dahil kimse yardım etmedi herkes neredeyse itemlerini tamamlamış olmasına rağmen neden sanki çok zor yapılacakmış gibi görevi olanlara yardım etmiyorlar bırakın yardım etmeyi adam yerine koyup kardeşim meşgulüm bile demiyorlar. Anlamıyorum bizde bu oyunu oynadık bizde ne yapılması gerek biliyoruz bölgelerde ama alan yokken nasıl oynayacağız
BOŞ
Re: GALATA SUNUCUSUNDA YARDIMIN 0 OLMASI
Sunucu değiştirmen tavsiye ederim
- Galette
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Babaiali de aynı şekilde yardım eden bulamazsın
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
yardım olayı yıl 2010 gibi tüm oyun grup bölgeleri üzerine döndükten sonra bitti maalesef , yeni başlayan oyuncunun ilk birkaç ay günde 10 saat full focus maden çekip üretim yapması lazım
Kanka bab Ali sunucusu na baslamani tavsiye ederim
Madenlere erişimin kolay olur
Lonca bazlı olduğu için lonca içi yardımlaşma daha standart bir hale gelir bence
Galatada maden ler hala dolu bireysel çok oyuncu olduğu için biraz gruplarda yer bulabilme oranin %50 gibi
Bunu sunucuları kötülemek için söylemiyorum 2 sunucudada oynuyorum genel gözlemlerim bu yönde şimdi kizacaklar ama savaşçı büyücü şifacı oynayacağın sınıfta önemli
Ben 2 sunucudada buyuculerim var ona kıyaslayarak bunu yazdım