Göre kalıcımı geçicimi salalımmı devammı ?
- scorper
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Göre kalıcımı geçicimi salalımmı devammı ?
İkv admin bu görev kalıcı olacaksa bir ara arkadaşlarla 800 ü kasacaz yok geçiciyse biz salacaz bilgi lütfen
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Göre kalıcımı geçicimi salalımmı devammı ?
Dün Ematek görevi bitirdi. Görev ödülü Tandır Kebapçı usulü Çakır Sami Yadigarı Kanuni Yatağan. Bence değmez hayal kırıklığı
- scorper
- Antrepo Bekçisi

kalıcı bir görev olursa yapmayı düşünüyorum umarım öyledir admin bir şey de yahuIFonQzrail yazdı: ↑19 Nis 2026 16:52 Dün Ematek görevi bitirdi. Görev ödülü Tandır Kebapçı usulü Çakır Sami Yadigarı Kanuni Yatağan. Bence değmez hayal kırıklığı![]()
Foruma devamlı gelen birisi olarak yukarıdaki etkinlik takvimine bu bilginin girildiğini ve bu ayın sonunda biteceğini gördüğünüzü düşünüyorum.
https://forum.istanbuloyun.com/app.php/calendar/
https://forum.istanbuloyun.com/app.php/calendar/
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Görev kaldırılacak fakat görev ödülü kalıcı olacaktır. İlgili ödül galata ve babı-ali sunucusunda 49 level olacak diğer sunucularda 59 olacaktır. Diğer sunucularda 49 görünmesine rağmen 59 etkisi verecektir.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Görev süresine en az +10 gün eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu an oyuncuların büyük kısmı da bu yönde düşünüyor.
Zamkın karaborsaya düşmesi ve real hayat temposunun yoğun olması nedeniyle görevleri yetiştirmek oldukça zor,
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
- volkanguven
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Klasik yönetim yine bizleri şaşırtmayarak en başta açıklanması gereken şeyleri sona bırakmış.
- scorper
- Antrepo Bekçisi

@IKVAdmin görevi kaldırmasanız rica etsek ? süresiz kalsa isteyen kasıp şaheseri herkes elde etse ? çünkü iş güç çocuk derken giremedik daha henüz rica etsek böyle bir güzelliği sunsanız ? isteyen kasacak zaten istemeyen yapmayacak o görevi olmazmı ikv admin 19. yıla özel herkesin gönlü olsa ???