800 ÖNERİ ELEŞTİRİ BUYRUN OKUYUN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: 800 ÖNERİ ELEŞTİRİ BUYRUN OKUYUN

Mesaj gönderen scorper »

omeqla yazdı: 14 Nis 2026 07:38 Birşey gelsin etsin dediniz geldi daha bir gün olmadı ya etkinlik kolay olsaydı yine bir şey isteyeceksiniz
Değerli Dostum bundan sonra benim adım İKVÖNERİADMİNİDİR.

Değerli kardeşim...

Ben oyuna sürekli yenilik gelsin yuppi uppi diyen tiplerden değilim aksine İKVadminimin yanındayım kardeş olarakta yanına

İKVÖNERİADMİNİDİR. geldi kendimi atadım hayırlı olsun BEN ÖNERİLERİMİ SONUNA KADAR SAVUNUP BU GÜZEL OYUNUMUN GELİŞMESİNE VE GÜZEL GERİ DÖNÜŞÜME HEDEFLİYORUM

Sevgi ve saygılarımla...
Eminönü SonaydınlıeFe
omeqla
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen omeqla »

scorper yazdı: 14 Nis 2026 17:24
omeqla yazdı: 14 Nis 2026 07:38 Birşey gelsin etsin dediniz geldi daha bir gün olmadı ya etkinlik kolay olsaydı yine bir şey isteyeceksiniz

Değerli kardeşim...

Ben oyuna sürekli yenilik gelsin yuppi uppi diyen tiplerden değilim aksine İKVadminimin yanındayım kardeş olarakta yanına

İKVÖNERİADMİNİDİR. geldi kendimi atadım hayırlı olsun BEN ÖNERİLERİMİ SONUNA KADAR SAVUNUP BU GÜZEL OYUNUMUN GELİŞMESİNE VE GÜZEL GERİ DÖNÜŞÜME HEDEFLİYORUM

Sevgi ve saygılarımla...
Eminönü SonaydınlıeFe
Umarım iyi önerilerin desteğe olumlu karşılanır ama yapıcı eleştirire de saygı duyarsiniz Umarım iyi fikirler
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

omeqla yazdı: 14 Nis 2026 17:38
scorper yazdı: 14 Nis 2026 17:24

Değerli kardeşim...

Sevgi ve saygılarımla...
Eminönü SonaydınlıeFe
Umarım iyi önerilerin desteğe olumlu karşılanır ama yapıcı eleştirire de saygı duyarsiniz Umarım iyi fikirler

Eyvallah canım kardeşim. Goygoy bir yana ikv admin beni görürse sevineceğim sevgi ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

TOLGARDA yazdı: 14 Nis 2026 16:57 Bence admin görevi bıraksın senin gibi fedakar biri onun yerini alsın. Daha fazla öneriye ihtiyacımız var bu dava sensiz olmaz reis
Bu arada ben pesettim öneri möneri olmaz 800 ne abi yoruldum bu sefer ciddi pc off
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

scorper yazdı: 14 Nis 2026 23:46
TOLGARDA yazdı: 14 Nis 2026 16:57 Bence admin görevi bıraksın senin gibi fedakar biri onun yerini alsın. Daha fazla öneriye ihtiyacımız var bu dava sensiz olmaz reis
Bu arada ben pesettim öneri möneri olmaz 800 ne abi yoruldum bu sefer ciddi pc off
Ne demiştik? Bu dava sensiz olmaz. Sen pes edersen iki sorun ortaya çıkar;

1- Artık kim öneride bulunacak
2- İKVÖNERİAdmin bile pes ediyorsa bu halk ne yapsın
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön