Etkinlik Takvimi HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Re: Etkinlik Takvimi HK.

Mesaj gönderen Gangbangg »

omeqla yazdı: 14 Nis 2026 16:01 madenleri değiştirmek demek şu an oyun içi dönen ticareti tüm emeği çöpe atmak demek reelden alanla ra karşıyım yönetim kendi hatasını (bilgi sızması/bug) temizlemek için tüm madenleri resetleymez bu sadece yöneticileri boşuna uğraştırır ve daha büyük bir karmaşaya sebep olur sorumlu yönetimse bedelini sunucunin piyasa degerini altüst ederek ödetemezler olan oldu bu saatten sonra yapılacak her değişiklik sadece zaman kaybı etkinligin sureli değil mi beni ilgilendirmez gereksiz şeyler yazıyorsun fikrin yoksa zikrin de olmasın kahve parası teklif edeceğine keşke madenlerin değişmesiyle oluşacak kaosa karşı mantıklı bir çözüm sunsaydın kişisel saldırıların bu tartışmada mantığın bittiği yerdir yönetimin boşuna uğraşmasına sebep olacak bu önerin sadece zaman kaybıdır muhalefet olmak kötü bir şey değildir aksine her söylenene kafa sallamak yerine mantıksız bulduğun noktalara parmak basmak bir erdemdir eğer her saçma öneri alkışlansaydı denge diye bir şey kalmazdı ben senin gibi körü körüne bir şeyleri savunmak yerine oluşacak kaosu ve zaman kaybını öngörebiliyorum asıl her şeye muhalefet olan değil her önüne gelene hakaret eden kitle oyunun kalitesini düşürüyor

Demezlermi adama olusan bugdan dolayi haksiz kazanc elde edilicek diye ? Bu kadarmi hak savunuyorsun qq cnosu ya seni , gelmis birde efelik tasliyor. haksiz kazanc elde etmek diger oyuncularin hakkina girmek degilmi ? Ne anlatiyorsun ? Evet kahve parasi teklif ettim bir nebze olsa forum veya oyun h rtlardan korunur diye
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
omeqla
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen omeqla »

Gangbangg yazdı: 14 Nis 2026 16:11
omeqla yazdı: 14 Nis 2026 16:01 madenleri değiştirmek demek şu an oyun içi dönen ticareti tüm emeği çöpe atmak demek reelden alanla ra karşıyım yönetim kendi hatasını (bilgi sızması/bug) temizlemek için tüm madenleri resetleymez bu sadece yöneticileri boşuna uğraştırır ve daha büyük bir karmaşaya sebep olur sorumlu yönetimse bedelini sunucunin piyasa degerini altüst ederek ödetemezler olan oldu bu saatten sonra yapılacak her değişiklik sadece zaman kaybı etkinligin sureli değil mi beni ilgilendirmez gereksiz şeyler yazıyorsun fikrin yoksa zikrin de olmasın kahve parası teklif edeceğine keşke madenlerin değişmesiyle oluşacak kaosa karşı mantıklı bir çözüm sunsaydın kişisel saldırıların bu tartışmada mantığın bittiği yerdir yönetimin boşuna uğraşmasına sebep olacak bu önerin sadece zaman kaybıdır muhalefet olmak kötü bir şey değildir aksine her söylenene kafa sallamak yerine mantıksız bulduğun noktalara parmak basmak bir erdemdir eğer her saçma öneri alkışlansaydı denge diye bir şey kalmazdı ben senin gibi körü körüne bir şeyleri savunmak yerine oluşacak kaosu ve zaman kaybını öngörebiliyorum asıl her şeye muhalefet olan değil her önüne gelene hakaret eden kitle oyunun kalitesini düşürüyor

Demezlermi adama olusan bugdan dolayi haksiz kazanc elde edilicek diye ? Bu kadarmi hak savunuyorsun qq cnosu ya seni , gelmis birde efelik tasliyor. haksiz kazanc elde etmek diger oyuncularin hakkina girmek degilmi ? Ne anlatiyorsun ? Evet kahve parasi teklif ettim bir nebze olsa forum veya oyun h rtlardan korunur diye
Konu silinebilir artık herhalde hakaretler ortada insan gibi davrandık sabahtan beridir
omeqla
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen omeqla »

haksız kazanç sağlayan üç beş kişiyi engelleyeceğim diye tüm serverın alın terine ve emeğine asıl büyük adaletsizliktir yönetimin hatasının bedelini oyunun akışına dengesini bozarak masum oyuncuya ödetemezsin ben haksız kazancı değil dürüst ticaret yapan adamın hakkını savunuyorum sen ise bir hatayı daha büyük bir hatayla kapatmaya çalışıyorsun hala hakaret edip konuşup forumu kirletiyorsun a efelikten bahsetmen de komik olmuş asıl haksız kazanç sağlayanlara git sesini çıkar oyunun dengesini savunmam seni neden bu kadar gerdi
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Bu görevin süreli olduğunu düşünmüyorum, bence 2–3 ay sürecek gibi 🙂 Belki ilk tamamlayanın adı duyurularda bile geçer, kim bilir… İstanbul semalarında yükselen isim olur 😄

Yönetimin bu etkinlik için uğraştığı belli. Muhtemelen takvim bu aya özel hazırlanmış bir etkinlik takviminin parçası diye düşünüyorum. bu ay biteceğini sanmıyorum bu görevin
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

etkinliğin süresi bence uzatılmaz çünkü ödül muhtemelen epe gibi sembolik hatıra eşyası , yönetim değerli olmasını sunucuda nadir bulunmasını istediği için "800" gibi abartı bir sayı seçmiş yoksa 50 tane der geçer herkesin sahip olmasını sağlardı , süre uzatılsa ya da aylar sürse herkes görevi yapıp eşyaya sahip olur eline takar dolaşır eşyanın nadirliğinin bir anlamı kalmaz :grin:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön