Anlamadığım için soruyorum hadsizlik etme adına değil, admin de okuyunca anlasın diye. Gereğini yapın derken böyle bir item çıkarın anlamında mı yoksa yapay zeka paylaşıma izin vermeyin anlamında mı
Anlamadığım için soruyorum hadsizlik etme adına değil, admin de okuyunca anlasın diye. Gereğini yapın derken böyle bir item çıkarın anlamında mı yoksa yapay zeka paylaşıma izin vermeyin anlamında mı
Hocam yanıltmaya yönelik post atanların süresiz banlanması taraftarıyım.
Böyle bir ödül gelmeyecekse boşuna uğraşmayalım dedim , böyle bir ödül var yazmadım. Çakır Sülo mu neydi o İrem verilecekse hiç yapmayalım Max kudret 287 veriyor eşya. Boşuna 6 ay rezil olmayalım parşömen düşüreceğiz diye. Oyun doayalarina eklenen son eşya o diyorlar GM bir açıklama yapması lazım. Ödül tatmin edici mi değil mi ? Ödül kıyafet mi silah mı tılsım mi ? Yoksa extra özellik mi yetenek mi yeni bölgeye giriş mi nedir yani ödül
görevin geldiği ilk gün al ile ödül hazırlayan kardeşimiz daha iyi düşünmüş , yönetim ekibine alalım bu arkadaşı bundan sonraki ödülleri o belirlesin @magnajakarta
hattihumayun yazdı: ↑19 Nis 2026 01:28görevin geldiği ilk gün al ile ödül hazırlayan kardeşimiz daha iyi düşünmüş , yönetim ekibine alalım bu arkadaşı bundan sonraki ödülleri o belirlesin @magnajakarta
Hahahah. Ya şu etkinlik komple fiyasko elle tutulur bir yanı yok görevleri ekledikleri ilk gün GB-ANI'dan görevi silmeyi unuttukları için diğer görevleri bütün oyuncular gördü ödül itemini data'lardan sızdırdılar. Şu oyunun başına hiç mi işini bilen birileri geçmez arkadaş