Birşeyler olmak üzere...
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Birşeyler olmak üzere...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Re: Birşeyler olmak üzere...
Keşke forumda ‘Sürüm Notları’ adıyla sabit bir başlık açılsa. Yapılan her güncellemenin burada düzenli olarak paylaşılması çok faydalı olur.
Örneğin captcha görselinin değiştiğini, dün oyuna girmesek öğrenemeyecektik. Bu tarz küçük ama önemli değişikliklerin bile oyuncularla paylaşılması gerekiyor.
Örneğin captcha görselinin değiştiğini, dün oyuna girmesek öğrenemeyecektik. Bu tarz küçük ama önemli değişikliklerin bile oyuncularla paylaşılması gerekiyor.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Grup bölgelerinden düşecek materyaller ile tamamlayacağımız bir görev sanıyorum bu.
Ödül de başlık ve metindeki “hafıza, yadigar” göndermelerinden anladığım kadarıyla 2007 yılından beri oyunda unuttuğumuz bir eşya vs. olabilir.
Ödül de başlık ve metindeki “hafıza, yadigar” göndermelerinden anladığım kadarıyla 2007 yılından beri oyunda unuttuğumuz bir eşya vs. olabilir.
- Orionxxxaiakos
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Ne olmuş, ne olmuş?
İşteyiz, gelişmelerden bihaberiz. Yok mu başka bilgi?
İşteyiz, gelişmelerden bihaberiz. Yok mu başka bilgi?
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Oyuna girdim Necmi'den görevi aldım. Kısa bir güncelleme için oyun yenıden başlatılacak dendi oyuna girdim hesabım bloklandı şaka mı bu ?
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
yanlışlık olduğunu düşünüyorum desteğe yazınızIFonQzrail yazdı: ↑13 Nis 2026 11:29 Oyuna girdim Necmi'den görevi aldım. Kısa bir güncelleme için oyun yenıden başlatılacak dendi oyuna girdim hesabım bloklandı şaka mı bu ?
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Yalnız değilsin hocam.IFonQzrail yazdı: ↑13 Nis 2026 11:29 Oyuna girdim Necmi'den görevi aldım. Kısa bir güncelleme için oyun yenıden başlatılacak dendi oyuna girdim hesabım bloklandı şaka mı bu ?
bu nasıl profil fotoğrafıIFonQzrail yazdı: ↑13 Nis 2026 11:29 Oyuna girdim Necmi'den görevi aldım. Kısa bir güncelleme için oyun yenıden başlatılacak dendi oyuna girdim hesabım bloklandı şaka mı bu ?
Görevler gelince, yönetimin yaptığı hatadan kaynaklı ilk görevin teslim görevini GB-ANI veriyordu. O aralıkta görevi teslim edenler sonraki görevleri görebildi şu an herkes sonraki görev için istenen malzemeleri almaya çalışıyor bile
. Ayrıca bir de oyuna güncelleme yapmadan girebilen kişiler mevcut bu kişilerde boş torba atıyor ve Parşömen gözükmüyor.