Yalan
-
Fuzulininkankasi
- Salgın Koruyucusu

Yalan
Yönetim ekibi olarak kp gözlük ticaretine göz yummadınız mı? Kpem girişlerini kapatmak, bu bugu yapanları tespit etmek çok mu zordu? Hayır bilerek ve isteyerek oyun içi ticaretten real kazanç sağladınız, bunu yapmamış olduğunuza samimi bir şekilde inanmak isterdim ama siz ne yaptınız, belirli kişiler harici kpemden bugu kullanmaya çalışanları, bunu deneyenleri banladınız. Madem ki bu kadar zordu belirli kişiler kpemden klan parası bugu yaparken bu kişileri tespit etmediniz ve bu süreç bu kadar uzun sürmüşken daha sonra denemeye karar verenleri nasıl bu kadar çabuk tespit ettiniz ve banladınız? Diğer yönetimlerden farkınızın olduğunu boşuna söylemeyin daha öncekilerin de tılsım satışını, real ticaretle ban atmalarını, oyunun kontrolünü saçma sapan ergen stajyer kişilere bırakıp oyunun temel kodlarını paylaştıklarını, çalındığını ve kullanıldığını hala hatırlıyoruz çünkü biz hala ESKİ OYUNCULARIZ her şeyi hatırlıyoruz, sorunlar hala var ama yarattığınız hype gün geçtikçe azalırken bu sorunlara çözümleriniz yok, ayda 1 sorun çözerek - sorunları da basit olmak koşuluyla çözüyorsunuz zorsa geçiştirip durmak daha basit - umarım 10 sene sonra kalacak 2 oyuncuya 2 epe hediye edersiniz...
Re: Yalan
Fuzulininkankasi yazdı: ↑09 Nis 2026 22:15 Yönetim ekibi olarak kp gözlük ticaretine göz yummadınız mı? Kpem girişlerini kapatmak, bu bugu yapanları tespit etmek çok mu zordu? Hayır bilerek ve isteyerek oyun içi ticaretten real kazanç sağladınız, bunu yapmamış olduğunuza samimi bir şekilde inanmak isterdim ama siz ne yaptınız, belirli kişiler harici kpemden bugu kullanmaya çalışanları, bunu deneyenleri banladınız. Madem ki bu kadar zordu belirli kişiler kpemden klan parası bugu yaparken bu kişileri tespit etmediniz ve bu süreç bu kadar uzun sürmüşken daha sonra denemeye karar verenleri nasıl bu kadar çabuk tespit ettiniz ve banladınız? Diğer yönetimlerden farkınızın olduğunu boşuna söylemeyin daha öncekilerin de tılsım satışını, real ticaretle ban atmalarını, oyunun kontrolünü saçma sapan ergen stajyer kişilere bırakıp oyunun temel kodlarını paylaştıklarını, çalındığını ve kullanıldığını hala hatırlıyoruz çünkü biz hala ESKİ OYUNCULARIZ her şeyi hatırlıyoruz, sorunlar hala var ama yarattığınız hype gün geçtikçe azalırken bu sorunlara çözümleriniz yok, ayda 1 sorun çözerek - sorunları da basit olmak koşuluyla çözüyorsunuz zorsa geçiştirip durmak daha basit - umarım 10 sene sonra kalacak 2 oyuncuya 2 epe hediye edersiniz...
Kpem bugu deneyen herkes banını yedi herhangi bir ayrım yapıldığını ben görmedim. Evet geç müdahale edildi ama edildi ve çok kişi ban yedi. Bug yapıp yemediğini iddia ettiğin kişiler kim, neden direkt oyun içi ismini yazmıyorsun ki? Onun haricinde evet haklısın işleyiş çok yavaş ve gözle görülür bir oyuncu düşüşü var. Yani oyundaki bütün mevcut sorunlar giderilse dahi oyuncular bu oyunu bırakacaklar çünkü durmadan aynı şeyleri yapmak eğlenceli değil.