Öneri oyunu seven eski biri gördünüzmü şimdi demek istediğimi ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Öneri oyunu seven eski biri gördünüzmü şimdi demek istediğimi ??

Mesaj gönderen scorper »

Öncelikle İKV oyununun çok eski bir oyuncusu olarak beni tanıyan tanır bilen bilir mesajlarımı sonuna kadar herkes okursa sevinirim yöneticiler dahil gerçekten çok iyi niyetli biri olarak yazıyorum...

Ben oyunu senelerdir oynamıyorum öncelikle hile hurda bilmem evet çarlarım duruyor gündemi oyunu takip ederim...

Şimdi gördünüzmü demek istediklerimi şimdi anladınızmı ? Benimle dalga geçenler nerdesiniz ? önerilerimi saçma bulanlar nerdesiniz ? söyleyin nerdesiniz ?

Oyuna büyük geri dönüş için defalarca eski gönderilerime bakabilirsiniz veya admin baksın bulursa benim açtığım başlıkları
hep öneri başlığı için yazmışımdır.

Zaten bu işin böyle olacağı belliydi Karaköy sunucusunun aynısı diğer sunucularda yaşanıyor anladığım kadarıyla
oyuncuları oyuncudan soğutmak değil geri dönüştü amacım

Oyuna yeni bir sunucu getirmektense karaköyün devamı olan yeni bir grup bölgesi üretimsiz sadece çemberlitaş gibi tüm setleri sadece düşebileceği bir sistemdi sayın ikv yöneticisi benimle şayet özelden iletişime geçmek istersen sana sesli iletişim yoluyla oyuna büyük geri dönüşün önerisini sunacağım inanın faydası olacaktır inanın bana bu oyuna çoğu kişi geri dönecektir. Nasıl olacağını size öneri olarak defalarca anlattım yinede önerilerimi dinlemek isterseniz size sıkılmadan yazarım veya ses atarsam size daha faydalı olacaktır saygı ve sevgilerimle
onuruq1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Öneri oyunu seven eski biri gördünüzmü şimdi demek istediğimi ??

Mesaj gönderen onuruq1 »

Linki atsak ban atarlar eminim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön