gorevden verılen receteler warya gok bırlesık fln o madenler o recetelerın madenıCanceazi yazdı:KASA 2 4. sıradaki materyaller oyunda gerçekten varmı?? bilen bir ivarsa isimlerini söyleyeybilirmi lütfen??
3 yıllık emek
Re: 3 yıllık emek
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
teşekürlerMeGaxLoST yazdı:gorevden verılen receteler warya gok bırlesık fln o madenler o recetelerın madenıCanceazi yazdı:KASA 2 4. sıradaki materyaller oyunda gerçekten varmı?? bilen bir ivarsa isimlerini söyleyeybilirmi lütfen??

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Tamam arkadas 27 Kızıl--21iridyum--68 Şelit--65 sibiryalı--90 menekse--123 mavi tapaz--46 gonederma-50 akik--30 yonca-- sen bunlari bana getir digerlerini bosver ben sana 2 Mİlyar verecem oyunda geopal (hüseyin) bul hemen satin alir..SeRRuh yazdı:10 Milyar etmesi imkansız !
O kadar maden eger gercekse benim kasanın sanırım 2 katı maden var orda ben hepsini 700 m verene verebilirim ... 2 katı 1 milyar 400 m olduguna göre 10 milyar demen beni şaşırtdı
iyi oyunlar.
Dogus
-
- Kadim Hidra Avcısı
Arkadaşlar=)
Yorumlar çok ilginç bu koyulan foto eski forumda çok önceden koyulmuştu
Yorumlar çok ilginç bu koyulan foto eski forumda çok önceden koyulmuştu
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
dogus06 yazdı:Tamam arkadas 27 Kızıl--21iridyum--68 Şelit--65 sibiryalı--90 menekse--123 mavi tapaz--46 gonederma-50 akik--30 yonca-- sen bunlari bana getir digerlerini bosver ben sana 2 Mİlyar verecem oyunda geopal (hüseyin) bul hemen satin alir..SeRRuh yazdı:10 Milyar etmesi imkansız !
O kadar maden eger gercekse benim kasanın sanırım 2 katı maden var orda ben hepsini 700 m verene verebilirim ... 2 katı 1 milyar 400 m olduguna göre 10 milyar demen beni şaşırtdı
iyi oyunlar.
Dogus
O kadar yok işte. Olsa emin ol hiç beklemeden satardım
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
[b]ArkdaŞLar Ben Geophall Lada Sordum
O da oyuna Ara vermisti Oda bana Dediki Shaiya Oynuyorum Dedi
Dogus Abimize HeLAL Olsun Fotoshop feLan Deil Bu .[/b]
O da oyuna Ara vermisti Oda bana Dediki Shaiya Oynuyorum Dedi
Dogus Abimize HeLAL Olsun Fotoshop feLan Deil Bu .[/b]
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
sen çarını sölesene hele bi ben merak ettim belki tanıyomdurdogus06 yazdı:Tamam arkadas 27 Kızıl--21iridyum--68 Şelit--65 sibiryalı--90 menekse--123 mavi tapaz--46 gonederma-50 akik--30 yonca-- sen bunlari bana getir digerlerini bosver ben sana 2 Mİlyar verecem oyunda geopal (hüseyin) bul hemen satin alir..SeRRuh yazdı:10 Milyar etmesi imkansız !
iyi oyunlar.
Dogus
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Perfectmagician yazdı:sen çarını sölesene hele bi ben merak ettim belki tanıyomdurdogus06 yazdı:Tamam arkadas 27 Kızıl--21iridyum--68 Şelit--65 sibiryalı--90 menekse--123 mavi tapaz--46 gonederma-50 akik--30 yonca-- sen bunlari bana getir digerlerini bosver ben sana 2 Mİlyar verecem oyunda geopal (hüseyin) bul hemen satin alir..SeRRuh yazdı:10 Milyar etmesi imkansız !
iyi oyunlar.
Dogus
Dogus xDogus depo carimda Dogusx Xhsyn
Bu Sahte beyler İkv Acılınca Meran yoktu kii Beyaz köşk felan waRdı
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)