Estağfurullah, gayet yerinde bir bakış açısı.omeqla yazdı: ↑03 Nis 2026 10:06 Ben sizin kadar bilgili değilim bu kelime lere belki ben yanlış anlıyorum yada söylüyorumdur ama zaten bu bir online oyun eğer sunucudu bir sorun olmuyorsa 23 buçuk saat açık bir oyun olabilir bizler insanız sonuçta zaman ayıramıyoruz bende öyleyim ama oyuna daha fazla zaman ayiranla 1 saat veya 2 saat ayıran aynı olamaz dünya nasıl dönüyorsa oyunda kendi halinde devam ediyor sonuçta zaten eşyalar aynı işlemlerin değeri aynı tılsım basit olmamalı dedim
Haklısın, daha fazla zaman ayıran daha fazla kazanmalı, buna itirazımız yok. Herkesin 1 arabası olsun ama sen 10 saat oynadıysan daha iyi araba sende olsun. Yani herkeste 1-2 varken sende 4-8 tılsım olsun. Emeğin karşılığını almalısın.
Ama şu an tam tersi oluyor. 1m 45₺’den 15₺’ye, tılsım 20k’dan 10k’ya düştü. Yani emeğin zaten erimiş durumda. Bunu yapan ne senin rakibin ne de sistemi iyi kullanan biri; macro ve tekelin/ rmt yarattığı çöküş.
Kimse kalmadığında en iyi eşyalara sahip olmanın da anlamı kalmıyor. Topluluğu yaşatmak, emeğini yaşatmaktır.