Dostlar çok samimi bir soru soracağım;
Oyunun resmi sitesinde yer alan duyuru panosunda;
"YALNIZ NEFERLERE MÜJDE!
Yeni sunucumuz Kadıköy artık sadece yalnız savaşçılara açık!"
şeklinde bir duyuru geçilse ve PVP, full çarlarla başlanacak bir sunucunun duyurusu yapılsa, eski oyunculardan aşağı yukarı kaç kişilik bir dönüş olur?
Ben en az 2-3 bin civarı oyuncunun geri döneceğini düşünüyorum.
İşten zaman bulamayan, eski oyun grubu dağılmış ancak aklı hep İKV'de kalan, forumu dolanıp iç geçiren, ara ara haritalarda boş boş dolaşan kim varsa günün 1-2 saatini olası bir PVP serverda savaşa, vslere ayırır. Bu binlerce eski oyuncudaki tatmini de sağlar.
Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yazın.
Yalnızca eskiler...
SADECE ESKİ OYUNCULAR GELİRSE SEVİNİRİM
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Re: SADECE ESKİ OYUNCULAR GELİRSE SEVİNİRİM
lighthouse birazdan gelip " eö zaten pvp sunucusu oraya git " diyecek
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
PVP sunucusu tamam ama full karakterlerle başlanması saçma olurdu. 5 levelden itibaren klana geçmek zorunlu olsa ve sunucuda tarafsız diye bir şey olmasa ben desteklerdim.
-
omeqla
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Uzun zamandır eminonune girmiyordum dediğiniz şeyler orda var.Tabi değişmedi ise
Boss ve item düşürme sistemi dolayısıyla Eminönü'nde oynamanın tek yolu oyun dışı ticaret yapmak, kurallara aykırı şekilde çar satın almak. Bu İKV evreninin oyuncularına açtığı bir hizmet değil.
İtem takası kapalı, oyun sonu itemleri başka oyunculardan satın alamıyorsunuz. Günlerce boss kesmeniz gerekiyor, bunu da tek başınıza yapamıyorsunuz. Sıfırdan çar kasmaya kalksanız yine başkalarına muhtaç kalıyorsunuz ki görevlerinizi yapabilesiniz v.s...
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
hattihumayun yazdı: ↑02 Nis 2026 22:44 lighthouse birazdan gelip " eö zaten pvp sunucusu oraya git " diyecek![]()

İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali