Oyuncu düşüklüğü hakkinda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Re: Oyuncu düşüklüğü hakkinda

Mesaj gönderen Lighthouse »

Galata sunucusunda yorum yapamam ama Bab-i Ali'de böyle bir durum sözkonusu değil.
Holde jadeit madenlerinde 3 kişi oturuyor hepsinde..
Çemberlitaş ise prime-time da yine 15+ sıra oluyor.

Ancak klan savaşı hala kısır...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

omeqla yazdı: 30 Mar 2026 17:12 Karakoy gelirse yüzde 20 artış olur sonra yüzde 60 70 oyunu bırakır millet ne yapacak daha madenleri bile çekemiyoruz bir jedait 20 m diyorlar sana kim hakir kestirecek bırakacaklar mi sana

Kesinlikle katılıyorum.

Galata sunucusunda 100 kişilik bir lonca olarak oynuyoruz. Karaköy bölgesinin oyuna gelmesi durumunda açık bir şekilde söyleyebilirim ki lonca üyelerimin tamamıyla birlikte oyunu bırakırız.
Galata ve Bab-ı Ali sunucusuna başlayan oyuncular oyunu Beta döneminde oynamış 1-29 , 1-39 ve 1-49 zamanında oynamış eski kitlesi zaten buna bizde dahil.

Benim Eminönü sunucusunda dizili karakterim var istersem Karaköy bölgesini orada da oynarım.

Karaköy bölgesinin en kötü yanı açık bölge olması, Karaköy bölgesinde belirli loncalar saatlerce bosslara çöküyor ve diğer oyuncular kesim bile yapamıyor.
Sanki bütün sunucu onunmuş gibi. x lonca yada loncaların tekelinde kalıyor buna oyun içi ticarette dahil ben buna karşıyım. Herkese adil ve eşit şartlarda olmalıydı.
Karaköy gelirse mevcut olan oyuncu kitlesi de düşecektir.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Empyrium
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Empyrium »

omeqla yazdı: 30 Mar 2026 20:13 39 seviyede Şaheser itemler yoktu. Karaköy’de Hakir mikroçip ve reçete düşmeseydi bunlar yerine bosslardan Meteor eklentisi gibi görev eşyaları düşseydi her şey çok daha farklı olurdu.Eski yönetim maalesef bir element sistemini bozdu ve eşyaları değersizleştirdi. Sadece max hasara dayalı bir sistem oyunu bozdu. Ben daha önce de söylüyordum: Sığınak ve Migrat eklentileri yüzünden yeni bir oyuncunun bu oyuna başlaması imkansız hale geldi.Şu an oynayanların çoğu zaten 2010 öncesinden beri burada olan eski kitle. Grup bölgesinden sonra bile yeni oyuncu sayısında gözle görülür bir artış olmadı. Yeni sunucu da açılmadı. Sıfırdan başlayan biri, Sığınak ve Migrat gibi üst düzey eşyalara sahip olanlarla nasıl rekabet etsin? O dönemki yönetimin hangi vizyonla böyle bir karar aldığını anlamak gerçekten güç
Bu arkadaş doğru cevabı vermiş. Diğer arkadaşların ne dediğine tenezzül bile etmeyin fark bu. 15 yıl bunu anlattık.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

diltemiz yazdı: 30 Mar 2026 21:32
omeqla yazdı: 30 Mar 2026 17:12 Karakoy gelirse yüzde 20 artış olur sonra yüzde 60 70 oyunu bırakır millet ne yapacak daha madenleri bile çekemiyoruz bir jedait 20 m diyorlar sana kim hakir kestirecek bırakacaklar mi sana

Kesinlikle katılıyorum.

Galata sunucusunda 100 kişilik bir lonca olarak oynuyoruz. Karaköy bölgesinin oyuna gelmesi durumunda açık bir şekilde söyleyebilirim ki lonca üyelerimin tamamıyla birlikte oyunu bırakırız.
Galata ve Bab-ı Ali sunucusuna başlayan oyuncular oyunu Beta döneminde oynamış 1-29 , 1-39 ve 1-49 zamanında oynamış eski kitlesi zaten buna bizde dahil.

Benim Eminönü sunucusunda dizili karakterim var istersem Karaköy bölgesini orada da oynarım.

Karaköy bölgesinin en kötü yanı açık bölge olması, Karaköy bölgesinde belirli loncalar saatlerce bosslara çöküyor ve diğer oyuncular kesim bile yapamıyor.
Sanki bütün sunucu onunmuş gibi. x lonca yada loncaların tekelinde kalıyor buna oyun içi ticarette dahil ben buna karşıyım. Herkese adil ve eşit şartlarda olmalıydı.
Karaköy gelirse mevcut olan oyuncu kitlesi de düşecektir.
Sanki durum böyleyken herkes oyunu oynuyormuş gibi konuşuyorsunuz. Bir ay Çemberlitaş atıldı ve içerik bitti. Savaş desen yok, oyuncu sayısı ciddi şekilde düştü, oyunda içerik kalmadı. Şu an sunuculara gelebilecek tek içerik Karaköy gibi görünüyor. Başka bir öneriniz varsa yazın, belki yöneticiler dikkate alır ama sanmıyorum.
omeqla
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen omeqla »

Karakoy gelse ne olucak altı üstü sadece bir tane hakir için sıramı bekleyecek millet 2 sunucu açıldığında ct 20 tane oda olmasına rağmen kac sira oldugunu ve dahada aksamlari sirada bekledeniginizi unuttunuz galiba krakoyde sadece 1 boş için kac sira kavga olucak belli değil
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

omeqla yazdı: 30 Mar 2026 22:31 Karakoy gelse ne olucak altı üstü sadece bir tane hakir için sıramı bekleyecek millet 2 sunucu açıldığında ct 20 tane oda olmasına rağmen kac sira oldugunu ve dahada aksamlari sirada bekledeniginizi unuttunuz galiba krakoyde sadece 1 boş için kac sira kavga olucak belli değil
Boss odasını yapmadan karaköyü getirmezler bence
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

omeqla
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen omeqla »

En basit yöntem mi istiyorsunuz mademki eminonunde karakoy sunucusunda oynamiyorsunuz bir tane daha sunucu açılsın karakoylu oynayın bakalım zaten kitle çok olursa diğer 2 sunucu da açılir o zaman bizler reelden mikroçip almak istemiyoruz
desoildd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen desoildd »

Oyunda level design ve currency model bozuk.

Yine Karaköy'de olduğu gibi herkesi belli materyallere mahkum ettiniz. Karaköy'de nasıl mikroçip ve ipek işinde batırdıysanız (Karaköy geliştirme ekibine itafen ). Bu sunucularda da milleti xenotim ve jadeit e mahkum bıraktınız. Şuan bir darboğaz var ve ileride çözülse bile bu aylar alacaktır.

İşten gelip 2 3 saat kafa dağıtayım diyen oyuncu da gününün 12 saatini oyuna gömmüş 2 kuruş RMT için oyunla cima eyleyen tiplerle uğraşmak istemiyor.

Ekonomisi berbat, faucet/sink mekanizması yok. Oyun parasının 3 ayda uğradığı enflasyonu görüyorsunuz :) Gelişmeye çalışan oyuncu 1 xenotim almaya kalksa 10m i kaç saatte kasacak ? Oda bulmaya çalışsa biri çıkana kadar saatler geçiyor.

Şu oyunun ekonomisini rahatlatın, normal oyunculara da stres olmadan gelişebilecekleri imkan sağlayın.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen turkneferi »

Yönetimin son icraati web site üzerinden eşya iadesiydi onu da sessiz sedasız devre dışı bıraktılar. Bir süredir de sessizler. Oyunda online sayısında gözle görülür bir kayıp var. Kazanacağımızı kazandık gözü ile bakıyorlarsa bu sessizlik uzar, beklediğim tek şey 1 Nisan için hazırlıkları var mı yok mu? O günü de haftalar önceden programlanmış duyuru ve indirim ile dümenden geçirirlerse bence bırakın gidin çünkü yaz bittikten sonra oynayan 1 kişi kalmaz burada. Loncaları bozdular, parlama efektinde sorun var. Göze batan bariz hataları bile düzeltme aksiyonunu almakta bu kadar geciken hantal bir ekip karaköy için boss odası ayarlamasını, oyun ekonomisinde yaşanan enflasyonu çözmesini beklemek hayalden öteye gitmez. Burada haftalarca kpEm de kazanılan kp'ler ile oyun ekonomisine kolay yoldan sokulan gözlükler gündem oldu. Geldiler bir uyarı yaptılar yaptırım olmadı, insanlar kp işini 54lvl yapın dediler düzeltmeleri 3 hafta sürdü. Aynı mevzu tecrübe mührü için de geçerli. Sunucu açıldı duyurusu geldikten sonra yaşanan sıkıntıdan dolayı kapatıldığı gecikme saatlerinde bile takı işi olmamış, gözlük tılsım veya dükkandan aç kapa ürün olsun denildi bile bile yanlışta diretildi takılar herkese satıldı bir tur da gözlük satıldı. Bir süre sonra tılsım gelecek bekleyin görün. Dışardan aldıkları 3 5 hizmet ve ai işinden hallice arayüz düzenlemeleri ile bu gemi yürümez. Oyun içi yazışmalarının ss'lerini WhatsApp gruplarında görüyorum yönetici pozisyonunda birisine yakışmayacak yazım hataları ve hitabet şeklini hiç yakıştıramadığımı da söylemek istiyorum. Keyfimizi aldık, eski bir dostu gördük vs. ne derseniz artık. Yavaştan demir alma günü geliyor bu limandan.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

desoildd yazdı: 30 Mar 2026 23:34 Oyunda level design ve currency model bozuk.

Yine Karaköy'de olduğu gibi herkesi belli materyallere mahkum ettiniz. Karaköy'de nasıl mikroçip ve ipek işinde batırdıysanız (Karaköy geliştirme ekibine itafen ). Bu sunucularda da milleti xenotim ve jadeit e mahkum bıraktınız. Şuan bir darboğaz var ve ileride çözülse bile bu aylar alacaktır.

İşten gelip 2 3 saat kafa dağıtayım diyen oyuncu da gününün 12 saatini oyuna gömmüş 2 kuruş RMT için oyunla cima eyleyen tiplerle uğraşmak istemiyor.

Ekonomisi berbat, faucet/sink mekanizması yok. Oyun parasının 3 ayda uğradığı enflasyonu görüyorsunuz :) Gelişmeye çalışan oyuncu 1 xenotim almaya kalksa 10m i kaç saatte kasacak ? Oda bulmaya çalışsa biri çıkana kadar saatler geçiyor.

Şu oyunun ekonomisini rahatlatın, normal oyunculara da stres olmadan gelişebilecekleri imkan sağlayın.
Size kesinlikle katılıyorum.

Bu oyunda progression olmak zorunda aksi halde bu mevzu çözülmez. Oyunda para yakacak hiçbirşey yok sürekli stackleniyor. Buda hiperenflasyon oluşturuyor.
Bunu yanı sıra; Hidrojen 1m'ken jadeit'in 25m olması ayrı trajikomik, bu konuda önerim ise şu olabilir.
Madenler tüm bölgelerde tamamıyla rastlantısal olabilir. Belki bu sayede Stagflasyon azalır.
Özellikle şu anda jadeit konusunda alım gücü tam anlamıyla durdu.
Tekelleşme başka bir perspektif. Hali hazırda bunun sebebiyle ilgili defalarca konular açıldı.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

“Genel Etkileşim” sayfasına dön