Hayatını kaybeden arkadaşımız anısına...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Hayatını kaybeden arkadaşımız anısına...

Mesaj gönderen VascoDeGama »

Favori karakterinin bir heykelinin oyunda uygun bir noktada yapılmasını öneriyorum.
Arkadaşımızla bir kaç ufak anım olmuştur örneğin oyunda makro ve benzeri yasaklara karşı birlikte çabaladık, sunucu başından beri beraber görevler yaptık, yardımlara gittik ilk kadimi de kendisi ile beraber kesmiştik herkes tarafından iyi hatırlanacak karakterli bir arkadaşımızı kaybettik. Yakınlarına sabırlar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Re: Hayatını kaybeden arkadaşımız anısına...

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Kardeşimiz gerçekten çok iyi bir insandı bu oyun evrenine aşıktı hiçbir zaman bırakmadı hype ile gelen geçici oyunculardan değildi yıllardır buradaydı emek veriyordu uğraşıyordu çabalıyordu

Düzenli yayın açardı oyuna katkı sağlamak için elinden geleni yapardı sadece kendisi için değil herkes için uğraşırdı

Daha dün gibi aklımda Babı Ali sunucusu yeni açılmıştı ejder asayı bastın neden x e stuya gitmiyorsun dediğimde loncamdaki insanlara yardım etmek istiyorum demişti işte o kadar temiz kalpliydi kendinden önce hep başkalarını düşünürdü

Bu devirde böyle insanlar çok az kaldı onun gibi birini tanımak gerçekten bir şanstı yokluğu çok ağır oldu :(
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡

“Genel Etkileşim” sayfasına dön