AKİF YILDIZ & YAYINCI VEFAT ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: AKİF YILDIZ & YAYINCI VEFAT ..

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Bu fotoğraftaki mesajı görünce içim parçalandı insan bir anda durup düşünüyor hayat gerçekten çok kısa hepimiz bir gün ölümü tadacağız ama bazı gidişler var ki insanın içini daha da derinden yakıyor

Akif Yıldız sadece oyunda gördüğümüz bir isim değildi o bu oyunda tanıdığımız sohbet ettiğimiz güldüğümüz birlikte zaman geçirdiğimiz gerçek bir insandı hatta çoğu kişiden daha samimi daha içten bir kardeşimizdi gönlümüzde öyle bir yer edindi ki yokluğu şimdiden ağır geliyor

Daha çok yakın zamanda konuşmuştuk bu ayın 20sinde tarafsız lonca ürünleri süresinin biteceğini artık tamamen klana geçeceğini söylüyordu planları vardı hevesi vardı ama ALLAH sevdiği kullarını erken alınırmış yanına :(

İnsan böyle anlarda ne diyeceğini bilemiyor kelimeler yetmiyor cümleler eksik kalıyor sadece derin bir boşluk hissi kalıyor

Mekanı cennet olsun Rabbim rahmetiyle muamele etsin geride kalanlara sabır versin onu tanıyan herkesin kalbinde bir iz bıraktı ve biz onu hiçbir zaman unutmayacağız

Her yazdığı mesaj her yaptığı sohbet her anı artık çok daha kıymetli nur içinde yat kardeşim :(

Resim
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Mesaj gönderen heyyo »

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.
KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
umut76
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen umut76 »

Ne cok seveni varmış kardesimin.. ah ah..
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

IKVAdmin yazdı: 25 Mar 2026 13:35 Kıymetli oyuncumuz Akif Yıldız'ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Tüm İKV ailesinin başı sağolsun. Siz oyuncuların mesajlarını da okuduk. Bunu bizden talep etmenize gerek kalmaksızın oyuncumuzun ismini yaşatmak adına gerekeni daha önce de olduğu gibi yapacağız.

Çok düşünceli bir hareket tebrikler
:clap:

Topkapı vb. biryere bir npc eklenebilirse, bence çok daha anlamlı olur,
Akif oyundan asla çıkmazdı pc başından kalksa bile çarlarını topkapıya parkederdi. Böyle bir şey daha manidar olur diye düşünüyorum. ikv'nin daha sadık bir oyuncusu varmıydı zannetmiyorum.

2017 senesinde Academy Of War'dayken tanışmıştık. Asıl karakterleri hala Academy'de Akif asla egolu değildi, oyunu sadece keyif almak için oynayan, keyif alırken de insanlara yardım eden biriydi. Zaten yayınlarına şöyle kabaca bakarsanız, sürekli başkalarının çarlarında oynardı..

Unutmayacağız...
Hoşçakal Gerçek Nefer ııAKiFııYıLDıZıı
:pray:
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
GokboRu58
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen GokboRu58 »

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Acılı ailesine,sevenlerine sabırlar diliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Thorondorx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Thorondorx »

Oyuna 10 yıl sonra arkadaşımla döndüğümüzde görevlerimizde hiç sıkılmadan yardımcı oldu ve bizi oyunda tuttu. Sonrasında her denk geldiğimizde hal hatır sorduk sohbet ettik. Haberini alınca çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah…
Bir çocuğun hayali…
umut76
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen umut76 »

Lighthouse yazdı: 25 Mar 2026 15:00
IKVAdmin yazdı: 25 Mar 2026 13:35 Kıymetli oyuncumuz Akif Yıldız'ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Tüm İKV ailesinin başı sağolsun. Siz oyuncuların mesajlarını da okuduk. Bunu bizden talep etmenize gerek kalmaksızın oyuncumuzun ismini yaşatmak adına gerekeni daha önce de olduğu gibi yapacağız.
Harikasin muazzam fikir

Çok düşünceli bir hareket tebrikler
:clap:

Topkapı vb. biryere bir npc eklenebilirse, bence çok daha anlamlı olur,
Akif oyundan asla çıkmazdı pc başından kalksa bile çarlarını topkapıya parkederdi. Böyle bir şey daha manidar olur diye düşünüyorum. ikv'nin daha sadık bir oyuncusu varmıydı zannetmiyorum.

2017 senesinde Academy Of War'dayken tanışmıştık. Asıl karakterleri hala Academy'de Akif asla egolu değildi, oyunu sadece keyif almak için oynayan, keyif alırken de insanlara yardım eden biriydi. Zaten yayınlarına şöyle kabaca bakarsanız, sürekli başkalarının çarlarında oynardı..

Unutmayacağız...
Hoşçakal Gerçek Nefer ııAKiFııYıLDıZıı
:pray:
Kullanıcı avatarı
RIPPER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RIPPER »

Yönetimin böylesine acı bir habere bu kadar hızlı ve içten yaklaşması, İKV'nin sadece bir oyun değil, gerçekten büyük bir aile olduğunu hepimize bir kez daha hissettirdi. Akif kardeşimizin adının yıllarımızı verdiğimiz bu dünyada hep yaşayacak olması geride kalan bizler için en büyük teselli. Bu vefalı ve ince düşünceniz için yürekten teşekkür ederim.
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

Mekanı cennet olsun...