Sabah sabah bunu gormek insain icinde ki ' Her nefis bir gun ölümü tadacaktır ' kelımesı geldi . Kalanlarina sabir diliyorum , IKV ekibi illaki birseyler yapicaktir.
''Tengri menen bolsun''
Olayin linki .
https://www.mersinhaber.com/haber-hatay ... hatgpt.com
AKİF YILDIZ & YAYINCI VEFAT ..
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Re: AKİF YILDIZ & YAYINCI VEFAT ..
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Zamanında ' da ki İKV için çok değerli insanların ismini oyuna hatıra olarak Ekleme yaptılar.
MA saygılı Gibi , @İKVADMİN ricamız AKİF Yıldız kardeşimizin 2007 den beri aktif oynayan Hayatının en kıymetli hallerini zamanını verdiği sevildiği bir oyunda İsmini yaşatmasını rica ediyoruz .
arkdaşları ve kardeşleri olarak
Bune eminim kiymetli bir Yonetim ekibi mevcut. Umarim hassas düşünürler. ..
MA saygılı Gibi , @İKVADMİN ricamız AKİF Yıldız kardeşimizin 2007 den beri aktif oynayan Hayatının en kıymetli hallerini zamanını verdiği sevildiği bir oyunda İsmini yaşatmasını rica ediyoruz .
arkdaşları ve kardeşleri olarak
Bune eminim kiymetli bir Yonetim ekibi mevcut. Umarim hassas düşünürler. ..
-
llldennolll
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Focus
19 yıllık oyun hayatımın 12 yılını birlikte geçirdiğim, her daim yanyana tek bilek olduğum,manevi olarak her türlü desteğini gördüğüm, adeta sırtımda bir duvar gibi güvenini hissettiğim kardeşimin vefatının hüznünü yaşıyorum.
Hiç kimseden bir menfaati yoktu eli açık, güler yüzlü ve çok kibar bir adamdı.
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Ölüm sana hiç yakışmadı kardeşim, nur içinde yat.
Toprak seni incitmesin...
- KARAYAZI
Hiç kimseden bir menfaati yoktu eli açık, güler yüzlü ve çok kibar bir adamdı.
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Ölüm sana hiç yakışmadı kardeşim, nur içinde yat.
Toprak seni incitmesin...
- KARAYAZI
İKV dünyasından tanıdığımız Akif'in dün akşamdan beri beklediğim gerçek olmasini istemedimğim maalesef vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisini şahsen tanımasam da, ara sıra denk geldiğim yayınlarından bizlerde güzel bir iz bıraktı.
Başta ailesi olmak üzere, tüm arkadaşlarına ve izleyici topluluğuna sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun, hepimizin başı sağ olsun
Başta ailesi olmak üzere, tüm arkadaşlarına ve izleyici topluluğuna sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun, hepimizin başı sağ olsun
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Mekanı cennet olsun. Geri de kalan sevenlerine sabır dilerim. Camiamızın başı sağolsun
CHIVALROUS
Oyuna ismi eklenmeli
@IKVADMIN
Yonetim olarak bir açıklama yaparlar umarim ..
Yonetim olarak bir açıklama yaparlar umarim ..
Kıymetli oyuncumuz Akif Yıldız'ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Tüm İKV ailesinin başı sağolsun. Siz oyuncuların mesajlarını da okuduk. Bunu bizden talep etmenize gerek kalmaksızın oyuncumuzun ismini yaşatmak adına gerekeni daha önce de olduğu gibi yapacağız.
- FuRi0uSS
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Adamlığı, oyuna da yansımış kimseye kırmayıp incitmeyen birisiydi. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
IKVAdmin yazdı: ↑25 Mar 2026 13:35 Kıymetli oyuncumuz Akif Yıldız'ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Tüm İKV ailesinin başı sağolsun. Siz oyuncuların mesajlarını da okuduk. Bunu bizden talep etmenize gerek kalmaksızın oyuncumuzun ismini yaşatmak adına gerekeni daha önce de olduğu gibi yapacağız.