Lonca Bug ı mevcut
Loncada Olmamıza ragmen oyunda loncada gözukuyorken Karakter Ekranında Loncamız gözukmuyor
Oyuna Giriş Yaptıgımızda Oyunda Asamız parlamıyor
Cıkarıp takmak gerekıyor
1 Haftadır Oyunda Gereksiz Lag var
Son alınan Topkapı Ve ısınlanma kurelerının 20 sn cıkarmasının amacı Maden İçin mi sadece
Ramazan etkınlıgı Baslamadan hemen once Genelde Saat 21.00 - 22.00 Saatlerı arasında Oyunculara Ani
drop (ping )girip Oyundan Atmakta [Toplu] Sıra Duzenı bozulmakta
Guncel Bug Hata Lag
- Setereolove
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Guncel Bug Hata Lag
Bahsettiğin sorunlar dündendir bende de var.Kronic yazdı: ↑16 Mar 2026 12:31 Lonca Bug ı mevcut
Loncada Olmamıza ragmen oyunda loncada gözukuyorken Karakter Ekranında Loncamız gözukmuyor
Oyuna Giriş Yaptıgımızda Oyunda Asamız parlamıyor
Cıkarıp takmak gerekıyor
1 Haftadır Oyunda Gereksiz Lag var
Son alınan Topkapı Ve ısınlanma kurelerının 20 sn cıkarmasının amacı Maden İçin mi sadece
Ramazan etkınlıgı Baslamadan hemen once Genelde Saat 21.00 - 22.00 Saatlerı arasında Oyunculara Ani
drop (ping )girip Oyundan Atmakta [Toplu] Sıra Duzenı bozulmakta
Aynı durum bendede geçerli. Lonca gözükmüyor ve asamız parlamıyor.
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Topkapi giristeki saniye olayi nedir aydinlatmadilar bizi hala ? Bu buglarda onlardan kaynaklidir, bence herseyi deniyolar , eneme yanilma yaparak
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Guncel Çemberlıtaş a 6 kısı gıremıyoruz sureklı bırı dısarda kalıyor
ıÇembelitaş Bölgesı Terkettıgımızde Grup lideri Dışarı Çıkamıyor Icerıde Tek basına kalıyor Boruya uzak oldugu için cıkıs saglayamıyor
ıÇembelitaş Bölgesı Terkettıgımızde Grup lideri Dışarı Çıkamıyor Icerıde Tek basına kalıyor Boruya uzak oldugu için cıkıs saglayamıyor
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Bence savaşlarda bölgeye kaç geri gel yapanlar için bir önlem olmuş olabilir, dün malum canlı yayınımızda bolca klan savaşı yaptık onun bir faktör olabileceğini düşünüyorum.
Silahın parlamama durumu daha önce de olan birşeydi sadece bir yerden ışınlanınca vb. oluyordu ama sanırım şu anda oyuna ilk girişte de bu oluyor. Çıkart tak yapınca düzeliyordu. Yine çıkart-tak yapınca düzeliyor. Bu daha once olan ruhtaşı animasyon hatası gibi düzeltirler diye düşünüyorum.
Lonca durumu üzerine, arttırıcılar aktif şekilde çalışıyor sanırım xp durdurma lp ilişkisi üzerine çalışıyor başka açıklaması yok çünkü
Lag konusu ise can sıkıcı bir durumda yürüyemez hale geldik. Olası sebepler saldırılar vb.
Silahın parlamama durumu daha önce de olan birşeydi sadece bir yerden ışınlanınca vb. oluyordu ama sanırım şu anda oyuna ilk girişte de bu oluyor. Çıkart tak yapınca düzeliyordu. Yine çıkart-tak yapınca düzeliyor. Bu daha once olan ruhtaşı animasyon hatası gibi düzeltirler diye düşünüyorum.
Lonca durumu üzerine, arttırıcılar aktif şekilde çalışıyor sanırım xp durdurma lp ilişkisi üzerine çalışıyor başka açıklaması yok çünkü
Lag konusu ise can sıkıcı bir durumda yürüyemez hale geldik. Olası sebepler saldırılar vb.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- recmivacip
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
topkapıdan mısıra girdim gruba dahil oldum grp içeri girdi ben dışarda kaldım 6 kişi girilmedi 5 kişi girildi. muhtemelen bölge değiştireli henüz 30 sn geçmediği için beni dışarıda bıraktı. hadi tamam klan savaşı falan da grup bölgesi için de mi önümüze engel çok saçma