Eşya iade web site HK.
Eşya iade web site HK.
Merhaba, ikv web sitesinden eşya iade sistemi kaldırılmış ve herhangi bir açıklama yapılmamış. Sayın yönetim sistemi neden kaldırdınız ve tekrar aktif olacak mı, açıklama yapar mısınız ?
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Re: Eşya iade web site HK.
sonsuzadek45 yazdı: ↑12 Mar 2026 14:34 Muhtemelen teknik bir hatadan dolayı kapatılmış olabilir. Ben de bir hatayı gözlemlediğim durumu yönetime bildirdim. eşya iade açıldığında
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Re: Eşya iade web site HK.
Ayrıca tılsım veya bazı eşyalar silindiğinde bazen loglara düşmediği görülüyor. Özellikle silinen takılar loglarda hiç görünmüyor.
Tılsımlar konusunda ise durum biraz daha farklı. Nadiren de olsa bazı tılsımlar loglarda görünebiliyor. Örneğin 150 tılsım sildim, 2 saat sonra loglara baktığımda görünen tılsım sayısı yaklaşık 30–40 civarındaydı. Bu da tüm işlemlerin loglara tam olarak yansımadığını gösteriyor.
Tılsımlar konusunda ise durum biraz daha farklı. Nadiren de olsa bazı tılsımlar loglarda görünebiliyor. Örneğin 150 tılsım sildim, 2 saat sonra loglara baktığımda görünen tılsım sayısı yaklaşık 30–40 civarındaydı. Bu da tüm işlemlerin loglara tam olarak yansımadığını gösteriyor.