Klan değiştirme hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OrtadaqCity
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Klan değiştirme hk.

Mesaj gönderen OrtadaqCity »

Herkese merhabalar,

Uzun zamandır aktif olmayınca konuyu netleştirmek için başlık açtım

Benim ilk karakterim lodostu ve onu klan değiştirme ile arz yaptım yıllar önce şu an hala arz, klandan çıkarsam tekrar klan değiştirme alıp mı arz yapmam gerekiyor ayrıntılarıyla detaylı açıklayabilecek biri varsa sevinirim

Teşekkürler
Resim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: Klan değiştirme hk.

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

klandan çıkarken KP gitmektedir. Ancak tekrar aynı klana geçerseniz KP kaybı yaşanmaz. sorun olmaz

Fakat burada dikkat edilmesi gereken nokta şudur Karakteriniz klandayken bu işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Eğer KP’nizi korumak istiyorsanız bu durumu göz önünde bulundurmanız gerekir.

Bildiğim kadarıyla klansız ürün ile geçiş yapılmamaktadır. Bu nedenle işlem yapılırken karakterin klan durumuna dikkat edilmesi önemlidir.
Kullanıcı avatarı
OrtadaqCity
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ama bildiğim kadarıyla şimdi arz iken klandan çıkıp tekrar normal şekilde arz olursam rütbe ve şan yine sıfırlanacak yanılıyor muyum bir ürün kullanmadığımda
Resim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Tekrar aynı klana girerseniz rütbeniz sıfırlanmaz. Ancak Arz klanından çıkıp Lodos klanına geçiş yaparsanız rütbeniz sıfırlanır.

Eğer Arz klanında kalacağınızdan eminseniz, Arz klanından çıkmanız durumunda %5 veya %25 KP kaybı yaşarsınız, fakat tekrar Arz klanına girdiğinizde rütbeniz sıfırlanmaz.

Ama arz klanındayken klan değiştirme ürünü alıp kullanabilirsiniz lodosa geçiş yapabilirsiniz hiç kayıp yaşamazsınız

Bu konuda emin değilseniz, oyunun resmi sitesinde bulunan destek formu üzerinden soru-cevap şeklinde yönetim ekibine sorabilirsiniz . Böylece daha sağlıklı ve kesin bir bilgi verirler
Kullanıcı avatarı
OrtadaqCity
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Değerli yorumlarınız için teşekkürler
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön