Bu İtemlerin Oyundan Silinmesi Gerekiyor.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Grande Meran

Re: Bu İtemlerin Oyundan Silinmesi Gerekiyor.

Mesaj gönderen Erronblack »

Lighthouse yazdı: 10 Mar 2026 17:54
Erronblack yazdı: 10 Mar 2026 17:36 Ya bu görev itemi kardeş bedavadan konuşuyon ya :)
Bu görev itemi miydi?
diye soruyorum. Görev itemi olup-olmadığını bilsem bunu yazmam,
maçası anca kopyalı sunucuda oynamaya yeten arkadaş...
burası senin konun değil yüzük-kolye düşmüyor konusuna dönebilirsin.
Seninle aynı fikirde olmayanlarla ya da istediğin türde cevabı vermeyenlerle 1 ay öncesinin konusuna değinerek bir şey başarırım sanıyorsan lonca>galata> Death of Merans yaparak ulaşabilirsin.

Senin maçan neye yetiyor artist? Varsa yeni sunucundaki çarınla 3 sınıfta da karşılaşabiliriz..

Devamını özelden yaz, forumdan senin gibi çocukca hareketler sergileyecek halim yok.
AnkarasızNamık
Kolcu
İskele Babası
İskele Babası

Re: Bu İtemlerin Oyundan Silinmesi Gerekiyor.

Mesaj gönderen Kolcu »

desoildd yazdı: 09 Mar 2026 15:40 Şöyle bir ekleme yapmak isterim. Oyunda 54 seviye olarak bulunan tek mob Kraliçe Tırtıl ve zırhlar da 54 seviye olduğu için 50 seviye efsunuyla zırh drobu verebilecek tek mob Kraliçe Tırtıldır.

Diğer sunucularda reçete almayı başarabilen var mıydı bilmiyorum fakat Teşkilatta Alaska Euksenit Zırh üreten bir eleman vardı.

55 seviye ve üstü moblar zaten 55 efsunuyla zırh atıyor.

Normal eşyaların drop sistemi mobun seviyesinde veya altındaki en yakın eşya sınıfını ve efsunu kapsar.

Eğer emde karakterler bir mob gibi drop veriyorsa 55 efsunu olan 54 seviye ve altı eşya düşmesi sadece 55 seviye ve üstü karakterlerden mümkün olabilir.

Çok doğru yorum, bir ekstra katayım.

Oyunda moblardan düşen itemlerin seviyesi 'maksimum' olarak kesilen mobun seviyesinde olur;
1) Yani 50 lvl bir fareadamdan max olarak 50 lvl bir item düşebilir, 51 düşemez.
2) Karaköyde bankaya gelmeden, surun arkasında kalan ilk bölümde 50 lvl efsunu düşerken, banka ve sonrası bölümde 55 efsunları düşer.
3) Dolayısıyla 50 lvl efsunu olan babil/alaska/vucutcu gibi efsunları ancak karaköyün 1. bölümündeki yaratıkları keserek alabiliriz. Örneğin fanatik babil item atmaz. Gizit farelerinden ise ensari alamayız.
4) İlk bölümde 54 lvl ve üstü olan tek yaratık kraliçe tırtıldır. Dolayısıyla 52-53 lvl fareadam keserek 54 zırh düşüremeyeceğimiz için, bu kombinasyonu ancak kraliçe tırtıldan düşecek olan item/reçetelerde görebiliyoruz.
5) Bir komplo teorisi olarak 50-55 em'inde 54 lvl char keserek de bu item kombinasyonunu düşürebileceğimizi tahmin ediyorum.
6) Teşkilatta daha ilk haftadan büyük bir şanstır ki alaska zırh reçetesi alınmıştı tırtıldan, ben de bastırmıştım, bir daha da görmedim buna benzer bir item.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön