KP Kazanımı (KP) 54 seviyeye düşürüldüğü için oyuncular, 50-54 seviye aralığına açık olan "kpsavas 4" üzerinden KP ve şan kasmaya başladı.
Oyuncular birbirlerini keserek skor alıyorlar. Er meydanının temel mantığı gereği, karşı taraf slot olarak geçiyor. Bu nedenle 54 seviye bir slotu kestiğinizde düşen eşyalar, oyuncu kesildiğinde de düşüyor. Hatta şu an bir oyuncu, bu yöntemle Yeşilmen Zırh düşürmüş ve kullanıyor.
Kendi adıma, Bıçak Sırtı Zırh alabilmek için bir hafta boyunca uğraştım ancak bu zırhın bana sağladığı maksimum hasar 600. Buna karşın, bahsedilen yöntemle elde edilen Yeşilmen Zırh 671 hasar veriyor. Eğer bu durumun önüne geçilmezse; oradan düşen, Yeşilmen atmaca, Ask altuncu gibi sarı efsun itemler oyunun değerli itemleri olup, çemberlitaş dönmenin bi mantığı kalmayacak.
Bu İtemlerin Oyundan Silinmesi Gerekiyor.
-
namik987
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu İtemlerin Oyundan Silinmesi Gerekiyor.
Ek olarak 55-59 kp emleri hakkında da çok konu açıldı, bu emlerde XP kazanımı mümkün, 12 karakterini aynı anda 59'a atabiliyorsun. Normal er meydanları kapalıyken neden bunlar hala açık?
Teşkilat piyangosundan Halley asa verdiğiniz karakter bu şekilde kendini 59'a atsa neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum
.
Teşkilat piyangosundan Halley asa verdiğiniz karakter bu şekilde kendini 59'a atsa neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Bunların olabileceği ön görülüp engellenmesi gerekiyordu. Arkadaşlarla kendi aramızda bizde bu durumu konuşuyorduk acaba olur mu diye şuan şahit olmadım yeşilmen zırh düşüreni varsa görselde iletin lütfen. Bu duruma acil bir müdahele gerekiyor. Hatta kapatın er meydanını oyuna bu kadar zarar veriyorken, düzenlemelerinizi yapın sonra yine açarsınız.
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Normal er meydanından tecrübe gelmiyor bu kaldırıldı. Ödül itemi konusunda sana katılıyorum.namik987 yazdı: ↑09 Mar 2026 03:47 Ek olarak 55-59 kp emleri hakkında da çok konu açıldı, bu emlerde XP kazanımı mümkün, 12 karakterini aynı anda 59'a atabiliyorsun. Normal er meydanları kapalıyken neden bunlar hala açık?
Teşkilat piyangosundan Halley asa verdiğiniz karakter bu şekilde kendini 59'a atsa neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum.
Kpem'de zaten ödül yok sadece kp/şp
Ayrıca item olarak düşebilecek max item efsunu Yeşilmen değildir.
Vucütçu efsunudur ki buda Bıçak Sırtı efsunundan düşük.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Takı düşebilir bunu düşündün müLighthouse yazdı: ↑09 Mar 2026 06:30Normal er meydanından tecrübe gelmiyor bu kaldırıldı. Ödül itemi konusunda sana katılıyorum.namik987 yazdı: ↑09 Mar 2026 03:47 Ek olarak 55-59 kp emleri hakkında da çok konu açıldı, bu emlerde XP kazanımı mümkün, 12 karakterini aynı anda 59'a atabiliyorsun. Normal er meydanları kapalıyken neden bunlar hala açık?
Teşkilat piyangosundan Halley asa verdiğiniz karakter bu şekilde kendini 59'a atsa neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum.
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

MetalV yazdı: ↑09 Mar 2026 10:54Videoda farkettiysen, birbirlerini kesiyorlar. Ayaklarının altına poşet düşmesi için ayrıca unutma ki kpem'de eşya ve tecrübe ödülü yok. Anca birbirlerini kestiklerinde yere drop atar ki bundan da emin değilim ama bu normal oyun içerisinde hala takı düşmediği için bir anlam ifade etmez.
Normal em'de eşya ödülü var ki buda sadece 59 level normal em olduğu için yine anlamsız kalıyor.
(bknz; diğer sunucularda karaköy'den takı alınamaması)
Ayrıca bir düzeltme yapayım.
59 Level Zırhlar--> 39 Level Zırh mantığında olduğu için; "Vucutçu, Alaska vb. Zırh anca görev itemi olabilir, doğal yolla düşmez 54'lük zırh düşse bile -> Yeşilmen ya da Karamuk düşer."
Sadece Zırhlar için bu efsunlara sahip 54 eşyaları elde etmek mümkün katılıyorum.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
-
namik987
- Salgın Koruyucusu

Oyunda hiç vücutçu euksenit zırh gördün mü sen?Lighthouse yazdı: ↑09 Mar 2026 06:30Normal er meydanından tecrübe gelmiyor bu kaldırıldı. Ödül itemi konusunda sana katılıyorum.namik987 yazdı: ↑09 Mar 2026 03:47 Ek olarak 55-59 kp emleri hakkında da çok konu açıldı, bu emlerde XP kazanımı mümkün, 12 karakterini aynı anda 59'a atabiliyorsun. Normal er meydanları kapalıyken neden bunlar hala açık?
Er meydanları konusunda da haksızsın, Kp em standart em gibi çalışıyor tek farkı ekstra KP veriyor oluşu.
Girip denemeni öneririm hem tecrübe hem item alacaksın.
-
Crawel
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
Yönetimin şu emdeki dropları 49 lvl zamanındaki droplarla değiştirmesi gerekiyor hemde acilen. Yoksa karaköy bölgesi olmadan karaköy itemleriye gezen karakterler olucak. Piyasada zırh satışları başladı. Biz oyuncular karaköyü istemiyoruz. Yeni sunucuların uzun vadeli geleceği için şu sorunu çok hızlı bir şekilde çözün.
- MuratYABANGULU
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Ra T
Basit aslında muhafızların levelini 49 a cekseler item düşmez muhafızlardan bence . Daha öncede öyleydi çünkü. Ama 54 level karakterden ne düşer onu bilemem orası ayar istiyor.
MURAT
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali