YENİ YADA YENİDEN BAŞLAYANLAR İÇİN YARDIM
- KuzgunXIII
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sons Of Anarchy
YENİ YADA YENİDEN BAŞLAYANLAR İÇİN YARDIM
Herkese merhaba ,oyuna geri dönen oyuncular arasındayım, yönetimin tekrardan oyun için çaba sarf ettiğini gördükten sonra bir heves oyuna geri dönme kararı aldım , fakat oyun tekrardan yapılamayan görevlerle beraber durma noktasına geldi grup bölgelerine yeterli item olmadığı için giremiyorum o itemleri elde etmem içinde bossları kesebilmem gerekiyor ve bölgelerde farm yapmam gerekiyor , şuan için bunların hiç biri mümkün değil günlerdir iflis dev komodo gibi görevleri dahi ilerletemedim herhangi bir rehber internette mevcut değil pay to win yapayım desem oda yok yönetim mevcut oyunculardan ziyade tekrardan bu oyunu oynamak isteyen insanlar için herhangi bir sistem geliştirmeyi düşünüyor mu ? ben oyunun görev kısmından ziyade ileri seviye bosslarda üstümü dizmek istiyorum oynamak istediğim tek sınıfta yok ayrıca 4 farklı karakter geliştirmek istiyorum bunlar için harcayacağım akçe çok umrumda değil sadece ulaşılması zor olan şeyler için yüksek zaman harcayalım ve internette solo oynayan bir oyuncu için bir rehber hiç bir şekilde bulamadım , yetenek ağacı ile alakalı neye ne kadar puan verilmeli şu şurda işe yarar gibi ,mesela büyücüde kutup belli bir noktaya kadar belki puan bile verilmemesi gereken bir büyü ,1-25 arası şurda kasılması lazım, 25-39 arası şu bölgelerde ,bunlar hakkında detaylı bir rehber yok yönetimden ricam yeni başlayan oyuncuları rahatlatın haftada bir boss etkinliği falan getirin işimiz bitsin farm yapmaya item dizmeye başlayalım artık kenan junon gibi bossların daha mekaniklerini bile göremedim internetteki videolar 3 dakikada kestik 5 dakikada kestik şeklinde oyun içi alt seviye bossları vs daha mümkün hale getirin lütfen grup bölgelerini daha ulaşılabilir seviyede olsun
Ruhlarımızın Tanrı Dağı'nda buluşacağı eminliği ile sevdiğimiz için,Dünyada vuslatı hesaba katmadık, Özlüyoruz vesselam.
Re: YENİ YADA YENİDEN BAŞLAYANLAR İÇİN YARDIM
Solo oynayan bir kişi kesinlikle şifacı kasmalı. Şifacı ile çok rahat her bölgeye grup bulabilirsin. Ancak büyücü oynayan solo bir oyuncu için gerçekten çok zor çünkü herkes belli bir hs seviyesi arıyor. Ona da ulaşmak için çemberlitaş asası direkt şart. Maden çekerek üretilebilir ardından kenan ve migrat gidilebir oralar da hs iyice artınca çemberlitaş'a girebilirsin.
Tank işi en zoru çünkü kenan ve migrata kimse tank almaz istemez. Bence şifacı kasıp oradan devam etmen en doğrusu oradan da düzgün bir loncaya girebilirsen büyücü ve tank hesapların için yardım isteyebilirsin. Şifacı bir hesap için bölgelere girecek kadar görev yapsan yeterli.
Tank işi en zoru çünkü kenan ve migrata kimse tank almaz istemez. Bence şifacı kasıp oradan devam etmen en doğrusu oradan da düzgün bir loncaya girebilirsen büyücü ve tank hesapların için yardım isteyebilirsin. Şifacı bir hesap için bölgelere girecek kadar görev yapsan yeterli.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Re: YENİ YADA YENİDEN BAŞLAYANLAR İÇİN YARDIM
Geçmişte oyuna yeniden başlayan birçok oyuncu oldu. Bu oyuncular genellikle şifa kasarak kendilerine bir ortam oluşturdu, ardından zamanla karakterlerini geliştirip dizmeye başladılar.
Şu anki yönetimin ise oyunu geliştirmek için çaba gösterdiğini ve etkinlikleri dikkate aldığını görüyoruz. Bu da oyuncular açısından olumlu bir durum.
İlerleyen zamanlarda mevcut oyuncular karakterlerini itemleri tamamladığında, yeni başlayan oyuncuların oyuna adapte olabilmesi için bazı destekler sağlanabilir. Örneğin yeni oyunculara etkinlik yaparak haftalık olarak 1 kişiye veya 2 kişiye 1 asa veya 1 zırh gibi ekipmanların verilmesi, onların oyunda tutunmasına ve gelişmesine yardımcı olabilir. yeni oyuncular olduğuna dair denetim şartıyla
Şu anki yönetimin ise oyunu geliştirmek için çaba gösterdiğini ve etkinlikleri dikkate aldığını görüyoruz. Bu da oyuncular açısından olumlu bir durum.
İlerleyen zamanlarda mevcut oyuncular karakterlerini itemleri tamamladığında, yeni başlayan oyuncuların oyuna adapte olabilmesi için bazı destekler sağlanabilir. Örneğin yeni oyunculara etkinlik yaparak haftalık olarak 1 kişiye veya 2 kişiye 1 asa veya 1 zırh gibi ekipmanların verilmesi, onların oyunda tutunmasına ve gelişmesine yardımcı olabilir. yeni oyuncular olduğuna dair denetim şartıyla