Nasıl başvurcan dostum? Log kayıtları olmayan bir şeyi nasıl kanıtlayacaksın? Elinde tarihli video kaydı veya fotoğraf varsa o zaman olabilir. Başka türlü hükmü olmaz.Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:24 Yaşadığınız durumla ilgili sistem kayıtlarımızı inceledik. Maalesef sunucu kesintileri veya veri senkronizasyonu kaynaklı yaşanan geri sarmalar (rollback) neticesinde oluşan kayıplar için herhangi bir eşya iadesi veya teknik destek sağlayamamaktayız.
Sunucu kapasitemizi artırmak ve bu tür performans kayıplarının önüne geçmek adına optimizasyon çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Benzer bir sorunla tekrar karşılaşmamanız adına, oyundaki verilerinizin sunucuya sağlıklı bir şekilde kaydedilmesi için çıkış yaparken mutlaka ESC tuşu üzerinden güvenli çıkış yöntemini kullanmanızı tavsiye ederiz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz. BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPILDI TARAFIMA HAKKIMI ADLİ MERCİLERDE ARAYACAĞIM..
Geri sarma sonucu yok olan itemler hk.
Re: Geri sarma sonucu yok olan itemler hk.
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:28Ben bolge cikisinda esc atmama firsat vermeden oyundan atti ben napabilirim burdaGangbangg yazdı: ↑06 Mar 2026 17:26 Böyle durumlarda ne yazıkkı iadesi yoktur , mağdur olduğunuzla kalıyorsunuz , en iyi yapılacak 1 yöntem varsa item düşünce direkt olarak esc ile çıkış yapıp tekrar oyuna girmek olucak , oyun gerı sardıgı için loglarda gçzükmeyecek veya o an ekran resmi almadıysanız bence geri iadesi çok zor .
Üzülerek belirtmek istiyorum ki sorunun cevabı bence soğuk bir su.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
-
Bysarazii2
- Acemi Savaşçı

DOSTUN DEĞILIM BU BİRejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:29Nasıl başvurcan dostum? Log kayıtları olmayan bir şeyi nasıl kanıtlayacaksın? Elinde tarihli video kaydı veya fotoğraf varsa o zaman olabilir. Başka türlü hükmü olmaz.Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:24 Yaşadığınız durumla ilgili sistem kayıtlarımızı inceledik. Maalesef sunucu kesintileri veya veri senkronizasyonu kaynaklı yaşanan geri sarmalar (rollback) neticesinde oluşan kayıplar için herhangi bir eşya iadesi veya teknik destek sağlayamamaktayız.
Sunucu kapasitemizi artırmak ve bu tür performans kayıplarının önüne geçmek adına optimizasyon çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Benzer bir sorunla tekrar karşılaşmamanız adına, oyundaki verilerinizin sunucuya sağlıklı bir şekilde kaydedilmesi için çıkış yaparken mutlaka ESC tuşu üzerinden güvenli çıkış yöntemini kullanmanızı tavsiye ederiz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz. BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPILDI TARAFIMA HAKKIMI ADLİ MERCİLERDE ARAYACAĞIM..
İKİNCİSİ VIDEO OLMADAN MAHKEMEYE BASVURAMAYACAGIMI BILIYORUM KANIT VAR ELİMDE
ÜÇÜNSÜ OYUNU OYNAMADAN ÖNCE KURALLARI VE HAKKİN OLAN KONULARI ARASTIRMANI ÖNERIRIM..
Esc atmana fırsat bulamadığın bir durumda nasıl bir kanıtın var merak ettimBysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:32DOSTUN DEĞILIM BU BİRejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:29Nasıl başvurcan dostum? Log kayıtları olmayan bir şeyi nasıl kanıtlayacaksın? Elinde tarihli video kaydı veya fotoğraf varsa o zaman olabilir. Başka türlü hükmü olmaz.Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:24 Yaşadığınız durumla ilgili sistem kayıtlarımızı inceledik. Maalesef sunucu kesintileri veya veri senkronizasyonu kaynaklı yaşanan geri sarmalar (rollback) neticesinde oluşan kayıplar için herhangi bir eşya iadesi veya teknik destek sağlayamamaktayız.
ÜÇÜNSÜ OYUNU OYNAMADAN ÖNCE KURALLARI VE HAKKİN OLAN KONULARI ARASTIRMANI ÖNERIRIM..
-
Bysarazii2
- Acemi Savaşçı

ejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:38Esc atmana fırsat bulamadığın bir durumda nasıl bir kanıtın var merak ettimBysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:32DOSTUN DEĞILIM BU BİRejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:29Nasıl başvurcan dostum? Log kayıtları olmayan bir şeyi nasıl kanıtlayacaksın? Elinde tarihli video kaydı veya fotoğraf varsa o zaman olabilir. Başka türlü hükmü olmaz.Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:24 Yaşadığınız durumla ilgili sistem kayıtlarımızı inceledik. Maalesef sunucu kesintileri veya veri senkronizasyonu kaynaklı yaşanan geri sarmalar (rollback) neticesinde oluşan kayıplar için herhangi bir eşya iadesi veya teknik destek sağlayamamaktayız.
Ekran videosu açık bi sekilde bölgeye girdim merakıni giderdim mi ?acaba
Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:39Anladım başarılar o zaman adli yolundaejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:38Esc atmana fırsat bulamadığın bir durumda nasıl bir kanıtın var merak ettimBysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:32DOSTUN DEĞILIM BU BİRejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:29Nasıl başvurcan dostum? Log kayıtları olmayan bir şeyi nasıl kanıtlayacaksın? Elinde tarihli video kaydı veya fotoğraf varsa o zaman olabilir. Başka türlü hükmü olmaz.Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:24 Yaşadığınız durumla ilgili sistem kayıtlarımızı inceledik. Maalesef sunucu kesintileri veya veri senkronizasyonu kaynaklı yaşanan geri sarmalar (rollback) neticesinde oluşan kayıplar için herhangi bir eşya iadesi veya teknik destek sağlayamamaktayız.
-
Bysarazii2
- Acemi Savaşçı

ejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:41Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:39Anladım başarılar o zaman adli yolundaejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:38Esc atmana fırsat bulamadığın bir durumda nasıl bir kanıtın var merak ettimBysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:32DOSTUN DEĞILIM BU BİR
EyvAllah darısı başına..
Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:43Oyun için adli makamlarla uğraşacak zamanım yok. Gider bölgeye girer tekrar düşürürüm daha kısa sürer, sana da tavsiye ederimejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:41Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:39Anladım başarılar o zaman adli yolundaejedrogl yazdı: ↑06 Mar 2026 17:38Esc atmana fırsat bulamadığın bir durumda nasıl bir kanıtın var merak ettimBysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:32
DOSTUN DEĞILIM BU BİR
EyvAllah darısı başına..
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Bysarazii2 yazdı: ↑06 Mar 2026 17:32
DOSTUN DEĞILIM BU BİR
benzer olay başına geldi önceden ve ESC atmayan kullanıcıların log kaydı oluşturulmadığını biliyorum. Sizin önerdiğiniz gibi sözleşmeyi inceledim ve oyunun gözüme çarpan Kullanım Sözleşmesi
TTNET; sözleşme kapsamında belirtilen veya belirtilmeyen herhangi bir sebeple üyelikleri engelleme, susturma, silme hakkına sahip olduğu gibi bu hallerle sınırlı kalmamak üzere oyun kullanıcılarının envanterinde bulunan herhangi bir eşyayı/materyali silebileceğini kabul etmiş bulunuyorsunuz.