babı-ali saat sabote

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

babı-ali saat sabote

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

şuan saati sabote eden iki çar var

sanırım haftalarca ediliyor bu kişiler tarafından gereğini yapılmasını talep ediyorum desteğede attım

nickleri savaşçi Sonliman ve şifaci Müftülük

Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: babı-ali saat sabote

part 2 ALPARSLANReiS sonliman müftülük aynı kişilerdir

Şuan onlar saatte sabote edilmiyor ve mileti kslıyorlar aynı zaman da

sonliman ve ALPARSLANReiS ikiside susturulma cezası yiyen çarlar aynı zamanda

ALPARSLANReiS saat sabote videosu önceden 1 hafta önce kayıt alındı fakat banlanmıyor destek kutusu dolu diye

Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VascoDeGama »

Arkadaşlar bu gün aynısını bize yaptılar o videoda gördüğünüz titans loncası vasco warm mesih bizim çarlarımızdır bu güne kadar sunucuda kimseyle sorun yaşamadık ama alparslanreis sonliman çarları bunların ayrıca derindarbe isimli şahıs da bunlardan, videonuz çekildi vb şeklinde siz kendinizi savunurken olayı manipüle ediyorlar, sanıyorum lvyn loncası bunlar. Mağduriyet yaşayan diğer arkadaşlar da buraya yazarlarsa eğer belki yöneticilerin dikkatini çeker çünkü her gün birilerini mağdur ediyolar.
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

VascoDeGama yazdı: 05 Mar 2026 17:07 Arkadaşlar bu gün aynısını bize yaptılar o videoda gördüğünüz titans loncası vasco warm mesih bizim çarlarımızdır bu güne kadar sunucuda kimseyle sorun yaşamadık ama alparslanreis sonliman çarları bunların ayrıca derindarbe isimli şahıs da bunlardan, videonuz çekildi vb şeklinde siz kendinizi savunurken olayı manipüle ediyorlar, sanıyorum lvyn loncası bunlar. Mağduriyet yaşayan diğer arkadaşlar da buraya yazarlarsa eğer belki yöneticilerin dikkatini çeker çünkü her gün birilerini mağdur ediyolar.
Benim sorunum az önce bu oyuncularıyla çözüldü.

Herkes emeğe saygı çerçevesinde oynarsa zaten problem kalmaz. Anlayışla yol alınır insanlar anlaşmazsa ne oyun yürür ne dünya. Zaten dünya da insanların anlaşmazlığı yüzünden savaş içinde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön