Sayın İKV ADMİN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
moderna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kemik Kadro

Sayın İKV ADMİN

Mesaj gönderen moderna »

Sayın İKV ADMİN, Şuan Hol bölgesinde olağanüstü bir maden ve slot yarışı var. Afaki olarak kendi loncadaşları ve yan hesapları ile sıra devreden şahıslar mevcut. Şimdi bunlar apaçık ortadayken gidip orada Slot kesmek KS'ye girip banlanma sebebi midir, bu konuya detaylı bir açıklama getirir misiniz. ? :thinking:
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sayın İKV ADMİN

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Eğer karşı tarafta çift karakter kullanımı varsa ya da aynı loncadan organize şekilde hareket eden kişiler bulunuyorsa, bu durumu kanıtlı şekilde kayıt altına alıp desteğe iletmek en doğru yöntem olacaktır.

Bugün saat 23:00 – 01:00 arasında sıram var. Saat bilgisini ekran görüntüsüyle kayıt altına aldım. Bu zaman aralığında kasıtlı olarak KS yapılırsa veya kural ihlali olursa, video kaydı alıp desteğe ileteceğim. sırayı alan arkadaşım

kurallara dikkat ediyorum fakat art kişiler olabilir

size önerim sıra alırken ssnızı alın elinizde kanıtınız olur örneğin:

Resim
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Madenin sırası mı olur ya, grup bölgesine giriş yapıyorlar sanki. Birisi madeni bekliyor diye o madeni çekmeyecek miyim böyle bir kural mı var gördüğünü çekersin net.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

IFonQzrail yazdı: 01 Mar 2026 14:02 Madenin sırası mı olur ya, grup bölgesine giriş yapıyorlar sanki. Birisi madeni bekliyor diye o madeni çekmeyecek miyim böyle bir kural mı var gördüğünü çekersin net.
Madende bir sıra sistemi yok. “Sıra var” konusu tamamen oyuncular arasında uydurulmuş bir durum. Bildiğimiz üzere yönetim maden alanlarını rekabet alanı olarak değerlendiriyor ve buna doğrudan müdahale etmiyor. . Eğer bir oyuncu makro, otomatik tıklama veya üçüncü parti yazılım kullanarak maden çekiyorsa, bu artık rekabet değil kural ihlalidir. desteğe iletmeniz gerekir

onun dışında maden alanı zaten serbest rekabet ortamıdır. yönetim bu konuda açıklama yapmadı ki sıralı maden olamaz zaten
ha arkadaşın veya dostun gelir aynı madene bir madeni sen çek bir madeni ben çekeyim o saygıdan ötürü kabul edersin ama sıra sistemi yok
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bir şeye sıra gelecekse sistem bu olmamalı zaten, yönetimin belirlediği bir teknik olmalı. Böyle olursa biri sabote eder, biri sırayı ben almıştım der asla işin içinden çıkılamaz.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TOLGARDA yazdı: 01 Mar 2026 22:13 Bir şeye sıra gelecekse sistem bu olmamalı zaten, yönetimin belirlediği bir teknik olmalı. Böyle olursa biri sabote eder, biri sırayı ben almıştım der asla işin içinden çıkılamaz.
Maalesef ki doğru şimdi gidiyorum saatte bakalım ne olacak diye düşünüyorum

Saatteki slotlar 4 tane olmalı yoksa her gün kavga kaos
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

sonsuzadek45 yazdı: 01 Mar 2026 22:36 Maalesef ki doğru şimdi gidiyorum saatte bakalım ne olacak diye düşünüyorum

Saatteki slotlar 4 tane olmalı yoksa her gün kavga kaos
Oyuncular kendi aralarında zar sistemi getirmişler zar attık kaybettik o kadar bekledik yönetim bu konuda derhal müdahale etmeli zamanımıza ve emeklerimize çok yazık 4 slot mantığını devreye sokmalı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön