Bazı İKV yayıncılarının kural ihlallerini yayın sırasında değil, yayın dışında yaptıkları artık ortada. Yayın açıkken dikkatli davranıp, kamera kapandıktan sonra KS atmak, sabote etmek, farklı karakterlerden oyuncuları tahrik etmek gibi davranışlar kabul edilemez.
Yayın açıkken kurallara uyup, yayın kapalıyken farklı hareket etmek bilinçli bir tercihtir. Bu durum tesadüf ya da anlık refleks değil, planlı bir çifte standarttır. Eğer kurallar herkese eşitse, yayıncı kimliği olan kişiler de aynı denetime ve aynı yaptırımlara tabi olmalıdır.
Bu konuda yönetim kesinlikle taviz vermemelidir.
Yayıncı olmak ayrıcalık değil, sorumluluktur. Görünürlüğü olan kişilerin oyun içi davranışları şeffaf, tutarlı ve örnek niteliğinde olmalıdır. Kendini bilen, sorumluluğunun farkında olan yayıncılar zaten bu tür davranışlara girmez.
Kural İhlalleri ve yayıncılar hk,
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
-
sonerlife
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Lonca: Herşey Vatan İçin
Re: Kural İhlalleri ve yayıncılar hk,
Evet haklısınız özellikle Eking denilen şahısta gözlemledim bu durumu
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
şahsen görmediğim veya doğrudan şahit olmadığım bir durum hakkında kesin hüküm vermek doğru olmaz. Bahsi geçen kişinin kurallara uyarak oynadığını düşünüyorum bugüne kadar şahsen bir ihlalini gözlemlemedim. kendi ırk odalarında xenotim kasan halinde biri tartışmaya girdiğini şahit olmadım
ve yayıncı isimleri geçmeseniz sevinirim
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı

Kral kimsin bilmiyorum ama eğlendirdin beni iftar üzeri
Polemikten kafam şiştiği için 1 aydır saate bile çıkmadım arkadaşın da yazdığı gibi boş boş odalarda takılıyorum. Hatta şunu da söyleyeyim yayında normalden çok daha agresif oluyorum insanların izleme deneyimini etkilediği için saboteler. Yani bende gizleme perdeleme vs yok. Arkadaşın da bizi kast ettiğini hiç sanmıyorum. Ama belli ki sana bir yerim değmiş
Hiç yazacağım yoktu arkadaşlar atınca fena eğlendim Allah’ta seni eğlendirsin
EKİNG
https://www.youtube.com/@EMATEK
Kuklacı: Bitirici / BeLCiKLixJoKeR
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Bab-ı Ali: Eking / ekingX
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA