Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu sorunu aralıksız yaşıyorum. Oyun hep bu saatlerde 18:00-19:00 olduktan sonra oyuna giremiyorum. Aşağıdaki hatayı alıyorum.
Çözümünü bilen var ise ve destek olursa sevinirim.
Ek bilgiler:
Splitware veya Goodbyedpi kullanmıyorum
Virüs programı kullanmıyorum defender kapalı.
Hata:
Bağlantınız kesildi çünkü sunucuda başka bir oturumunuz açık görünüyor. Lütfen tüm oyun pencerelerini kapattığınızdan emin olup bir süre sonra tekrar deneyiniz.
Galata Sunucusu Dolu Olduğunda Giremiyorum.
- moondelisi
- Acemi Savaşçı

- moondelisi
- Acemi Savaşçı

Re: Galata Sunucusu Dolu Olduğunda Giremiyorum.
Güncel devam ediyor.
Ağ bağdaştırıcıları ayarlarından ethernet ya da wifi kullanıyorsan wifi hariç hepsini devre dışı bırakıp deneyebilir misin? Bu sorunu yaşayıp sorunu bu şekilde çözen kişiler oldu sanırsam. 1 ay önce falan yine aynı sorunu yaşayan bir arkadaş foruma konu açmıştı ardından bu sorun ile çözüme ulaştığını söylemişti oradan hatırlıyorum.
- moondelisi
- Acemi Savaşçı

Wi-Fi kullanmıyorum ethernet kablosu ile bağlanıyorum yine de ethernet kablosu hariç hepsini devre dışı bırakıp denediğimde çözüm olmuyor. Sorunum devam ediyor yetkililerden ve siz değerli forum üyelerinden destek bekliyorum.akif99 yazdı: ↑28 Şub 2026 00:09 Ağ bağdaştırıcıları ayarlarından ethernet ya da wifi kullanıyorsan wifi hariç hepsini devre dışı bırakıp deneyebilir misin? Bu sorunu yaşayıp sorunu bu şekilde çözen kişiler oldu sanırsam. 1 ay önce falan yine aynı sorunu yaşayan bir arkadaş foruma konu açmıştı ardından bu sorun ile çözüme ulaştığını söylemişti oradan hatırlıyorum.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
CGNAT / IP kaynaklı olabilir
Vpn indirip denermısın veya Telefon interneti ile dene
veya Sunucu session kilitlenmesi
Hesabım akşam saatlerinde “başka oturum açık” hatası veriyor. Sunucu taraflı session reset istemesini iste yönetimden
Vpn indirip denermısın veya Telefon interneti ile dene
veya Sunucu session kilitlenmesi
Hesabım akşam saatlerinde “başka oturum açık” hatası veriyor. Sunucu taraflı session reset istemesini iste yönetimden