Loncadaki arkadaşlar ct ye benle girebilmek için dk2 tılsım ürettiler sen dk cı ol bari dendi. Arada pm atıyorlar sen sade dk at vurma boş yere diye. Bölgede ölüyorum onun zaten hs düşük biz devam edelm diyorlar, ramazan etkinliği geldi diye sevindik artırıcı var gibi; 1 yerine 2 madalya mı düşecek dediler
Kadersiz Karakter Hk.
-
overlokmakinasi
- Acemi Savaşçı

Kadersiz Karakter Hk.
Merhabalar öncelikle, defalarca migrat ve sığınak bölgelerine girdim, yalnızca nucleus yüzük ve alter kolye alabildim, bilge asa ile ma var birde 350 madalyada yalnızca bu itemleri düşürebildim, 400 madalyaya koşuyorum yalın ayak normal mi ?
Loncadaki arkadaşlar ct ye benle girebilmek için dk2 tılsım ürettiler sen dk cı ol bari dendi. Arada pm atıyorlar sen sade dk at vurma boş yere diye. Bölgede ölüyorum onun zaten hs düşük biz devam edelm diyorlar, ramazan etkinliği geldi diye sevindik artırıcı var gibi; 1 yerine 2 madalya mı düşecek dediler
ya yönetim, ya destek ya Ali ya Muhammet, yada yetkili birileri.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Kadersiz Karakter Hk.
Sunucu ilk açıldığı 2. gün 49 lvl yapıp bölgelere girmeye başladığım büyücümle 60 sığınak 30 migrat 20 çemberlitaş (5 tanesi tüm bölge) atmama rağmen 0 item (tamamen SIFIR) aldım. Karakterde sadece maraton vardı. Bilge asa bile yok, kendim ejder basmıştım.
Birkaç hafta önce silip yeni bir büyücü kastım.
Birkaç hafta önce silip yeni bir büyücü kastım.