Giris Ekrani Degisti peki ya Karakter secim ekrani ?
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Giris Ekrani Degisti peki ya Karakter secim ekrani ?
Oncelikle elinize emeginize saglik, ufak tefek yenilikler biz oyuncular tarafindan gercekten yuzumuzde tebessum birakiyorsunuz .. karakter secim ekrani degistirilmesi onerisinde bulunuyorum, daha realistik briseyler gelse arka plan daha goz acici fotograf olsa baya guzel olurdu , diger onerilerde karakter secince girmek icin 10 saniye geri sayma olayida olsa fena olmaz
Hizli girislerin onune gecmis olunur bence
Ufak tefek yenilikler gelicek buyuk bir yeniligin haberisimi yoksa
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Re: Giris Ekrani Degisti peki ya Karakter secim ekrani ?
Güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık beni hatırla tik stabil çalışıyormu acabasonsuzadek45 yazdı: ↑23 Şub 2026 17:54 Oyun kendi hızlı girişini getirip sayaç yanı 30 saniye içerisinde oyuna giriş sağlayacaktır başka çözümü yok hızlı girişin f4 atanlar için otomatik artış sayaç olması lazım normal oynayan oyuncular olarak mağdur oluyoruz bu sürelerin altında girende otomatik ban atmalıdır
bende hiçbir sorun yokken bu ekran değişikliğinden sonra oyuna giremiyorum hiç bir şekilde sunucu listeleride geç yükleniyor giriş ekranıda diğer arkadaşlarımdan farklı açılıyor.
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Sunucu listesinin gelmemesi veya geç gelmesi, internet sitesinin açılmaması hakkında ;
IKVAdmin konuyla ilgili olarak böyle bir açıklama yapmıştı. Yaşadığınız sorun giriş ekranı değişikliği ile ilişkili değildir.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

oyun bir kez açıp saniyeler içinde kapatıp tekrar açarsanız geç yükleniyor. Aynı işlemi tekrar yaparsanız bu kez dakikalarca beklemek zorunda kalıyorsunuz. önlem amaçlı
sistem pek stabil çalışmıyor. Görsel de bazen geliyor bazen gelmiyor. beni hatırla stabil değil ve oyuna gir dediğimde giremedim giriş sayfası açık kalıyor daha sonra kapatıp açtım düzeldi ondan olabilir
Çalışmaları takdir ediyorum. Saygılarımla.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

bide giriş sayfasından kayıt olurken sadece gsm istiyor e posta istemiyor e posta aktif değil sadece sitede aktif teyit geçeyimsonsuzadek45 yazdı: ↑24 Şub 2026 18:42
oyun bir kez açıp saniyeler içinde kapatıp tekrar açarsanız geç yükleniyor. Aynı işlemi tekrar yaparsanız bu kez dakikalarca beklemek zorunda kalıyorsunuz. önlem amaçlı
sistem pek stabil çalışmıyor. Görsel de bazen geliyor bazen gelmiyor. beni hatırla stabil değil ve oyuna gir dediğimde giremedim giriş sayfası açık kalıyor daha sonra kapatıp açtım düzeldi ondan olabilir![]()
Çalışmaları takdir ediyorum. Saygılarımla.