Açıklama İkvADMİN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AndyWARHOL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Açıklama İkvADMİN

Mesaj gönderen AndyWARHOL »

Karakter Transfer ücretine 995 akçe para ödüyoruz ve işlemimiz gerçekleşmiyor böyle bi durum varsa aktarılmıyor ise bu ürünü neden dükkandan kaldırmıyorsunuz ilgilenmicekseniz silin kardeşim karakter transferini benim gibi bu mağduriyeti yaşayan bir sürü insan var forumdan iletişim destek formundan kaç defa yazdık bi cevaplamak bu kadar zor mu ne zaman ilgileneceksiniz kaç gün oldu güncelde bakıyouz karakterler aktarılmıyor konu hakkında bi çalışma varmı yokmu hiçbir haberimiz yok ne bu saçmalık
Kullanıcı avatarı
Gkts63mhmd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Gök Taş

Re: Açıklama İkvADMİN

Mesaj gönderen Gkts63mhmd »

Kaç gün oldu ne bir açıklama ne başka birşey.
𝓐𝓰̆𝓵𝓪𝔂𝓪 𝓪𝓰̆𝓵𝓪𝔂𝓪 𝓰𝓮𝓵𝓭𝓲𝓰̆𝓲𝓷 𝓭𝓾̈𝓷𝔂𝓪𝓭𝓪, 𝓖𝓾̈𝓵𝓮 𝓸𝔂𝓷𝓪𝔂𝓪 𝓸̈𝓵𝓮𝓬𝓮𝓰̆𝓲𝓷𝓲 𝓶𝓲 𝓼𝓪𝓷𝓭ı𝓷 𝓴𝓪𝓻𝓭𝓮𝓼̧..
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Ben açıklama yapayım sana real de çar dizip dizip satan var onun için önlem olabilir ortada mağduriyet görmüyorum konuyu hep sen açıyorsun çarınızı sattınız mı? Veya satmaya mı çalışıyorsunuz? Saçmalık diye bir durum görmüyorum ?
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

sonsuzadek45 yazdı: 22 Şub 2026 11:41 Ben açıklama yapayım sana real de çar dizip dizip satan var onun için önlem olabilir ortada mağduriyet görmüyorum konuyu hep sen açıyorsun çarınızı sattınız mı? Veya satmaya mı çalışıyorsunuz? Saçmalık diye bir durum görmüyorum ?
karakter transferinin tek kullanılma sebebi real satıştır zaten ben henüz kendi hesapları arasında karakter aktaranı görmedim varsa da çok nadir 1000'de 1'dir.
Kullanıcı avatarı
AndyWARHOL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen AndyWARHOL »

sonsuzadek45 yazdı: 22 Şub 2026 11:41 Ben açıklama yapayım sana real de çar dizip dizip satan var onun için önlem olabilir ortada mağduriyet görmüyorum konuyu hep sen açıyorsun çarınızı sattınız mı? Veya satmaya mı çalışıyorsunuz? Saçmalık diye bir durum görmüyorum ?
Önlem varsa haber vericekler dostum bir de reel ne alaka ben telefon numaramı kapatacağım kaç gün oldu halen bekliyorum ve halen yanıt yok destekten cevap yok bunu sence çözüm yolu
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

AndyWARHOL yazdı: 22 Şub 2026 13:56
Önlem varsa haber vericekler dostum bir de reel ne alaka ben telefon numaramı kapatacağım kaç gün oldu halen bekliyorum ve halen yanıt yok destekten cevap yok bunu sence çözüm yolu
Çözümü var? destek sistemi bu konuda yardımcı oluyor geçmişte kullandığınız e pinleri ve gizli sorularınızı desteğe bildirin dilediğiniz hesaba aktarabilirsiniz şayet o hesap size ait ise olabilir eğer bağlantınız yoksa cezai işlem uygulanır ikv destek üyelik sorunları üzerinden bildirim yapılabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hattihumayun yazdı: 22 Şub 2026 13:43
karakter transferinin tek kullanılma sebebi real satıştır zaten ben henüz kendi hesapları arasında karakter aktaranı görmedim varsa da çok nadir 1000'de 1'dir.
Zaten real satış için kullanılıyor açılırsa bile 995 akçe yerine 4995 yapılması gerekiyor aktarım bu kadar basit olmamalı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön