HOLDE MADEN ÇIKMAZI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

HOLDE MADEN ÇIKMAZI

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Merhaba arkadaşlar,

Bugün jadeit çekmek için oyuna girdim. Hol de madenin başında biri oturuyordu. Madenin çıkmasını beklerken .
-Hop dedi kardeşim sıra var görmüyor musun dedi.

*İlk defa başıma geldiği için şaşırdım. Tamam dedim ne zaman sıra bana gelir dedim.

-Valla kardeşim ben daha yeni geldim 2 saat buradayım 2 saat sonra da x adlı arkadaş gelicek o da 2 saat duracak sıra mevzusunu onun ile konusursun dedi.

Neyse dedim saate gideyim bari Xenotim kasayım diye düşünüyordum grubumu topladım saate gidince tam slotları kesmeye başlarken orada duran arkadaş hop kardeşim sıra var görmüyor musun dedi.

*Pardon dedim ne zaman sıra biticek dedim.

- Valla dostum ben daha yeni geldim benden sonra da 3 farklı kişi daha gelicek herkes ikişer şaat duruyor 6 saat sonra gel sen dedi.

Aynı durumu örümcek ve akrep çukurunda da yaşadım.

Uzun bir süre tılsım hayalleri suya düştü gibi gözüküyor. Önerisi olan var mı?
Kullanıcı avatarı
antonyabonderas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: HOLDE MADEN ÇIKMAZI

Mesaj gönderen antonyabonderas »

madenin üstünde "x adlı kişinindir" yazmıyor boş bulduğun madeni çekmiyorsan senin kusurun, herkes kendi işine geldiği gibi davranıyor oyunda bu yüzden sende kendi işine geldiğin gibi davran. Elemanlar madenin fiyatını beğenmediği için arkadaş listesine ekleyip "seni grup bölgelerine aldırmayacağım" diyerek tehdit ediyorlar karaköy zamanı da boss kaçırmakla tehdit ediyorlardı bunların soyu tükenmez kimseye aldırış etme boş bulduğun madeni çek süresini al. Herkes para veriyor bu oyunu oynamak için o maden senin de hakkın kimse kimseyi beklemek zorunda değil daha yeni anlık olarak 5008 lira tamı tamına akçeye para verdim oyun uyarı veriyor "sunucu dolu başka sunucu seç plus+standart tüm kapasite dolu" yani sadece 5 dakika önce çektiğim akçe aktif olsun diye oyundan çıktım bi öncelik varsa o benimdir demiyorum bekliyorum :D. iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

antonyabonderas yazdı: 19 Şub 2026 22:43 madenin üstünde "x adlı kişinindir" yazmıyor boş bulduğun madeni çekmiyorsan senin kusurun, herkes kendi işine geldiği gibi davranıyor oyunda bu yüzden sende kendi işine geldiğin gibi davran. Elemanlar madenin fiyatını beğenmediği için arkadaş listesine ekleyip "seni grup bölgelerine aldırmayacağım" diyerek tehdit ediyorlar karaköy zamanı da boss kaçırmakla tehdit ediyorlardı bunların soyu tükenmez kimseye aldırış etme boş bulduğun madeni çek süresini al. Herkes para veriyor bu oyunu oynamak için o maden senin de hakkın kimse kimseyi beklemek zorunda değil daha yeni anlık olarak 5008 lira tamı tamına akçeye para verdim oyun uyarı veriyor "sunucu dolu başka sunucu seç plus+standart tüm kapasite dolu" yani sadece 5 dakika önce çektiğim akçe aktif olsun diye oyundan çıktım bi öncelik varsa o benimdir demiyorum bekliyorum :D. iyi forumlar
Şuan holde yaşanan saçmalığa dikkat çekmek için ironi yapmıştım. Şuan madenlerde sıra olayı yok ama şu sıra saçmalığı bir son bulmaz ise o da gerçekleşecek gibi duruyor...
Kullanıcı avatarı
antonyabonderas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen antonyabonderas »

saçmalık sadece sıra muhabbetinde değil , sabaha kadar sıralarım saçmalıkları amma velakin neyi değiştirecek ?
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

antonyabonderas yazdı: 19 Şub 2026 22:43 madenin üstünde "x adlı kişinindir" yazmıyor boş bulduğun madeni çekmiyorsan senin kusurun, herkes kendi işine geldiği gibi davranıyor oyunda bu yüzden sende kendi işine geldiğin gibi davran. Elemanlar madenin fiyatını beğenmediği için arkadaş listesine ekleyip "seni grup bölgelerine aldırmayacağım" diyerek tehdit ediyorlar karaköy zamanı da boss kaçırmakla tehdit ediyorlardı bunların soyu tükenmez kimseye aldırış etme boş bulduğun madeni çek süresini al. Herkes para veriyor bu oyunu oynamak için o maden senin de hakkın kimse kimseyi beklemek zorunda değil daha yeni anlık olarak 5008 lira tamı tamına akçeye para verdim oyun uyarı veriyor "sunucu dolu başka sunucu seç plus+standart tüm kapasite dolu" yani sadece 5 dakika önce çektiğim akçe aktif olsun diye oyundan çıktım bi öncelik varsa o benimdir demiyorum bekliyorum :D. iyi forumlar
kardeşim madem şikayetçisin niye 5008 lira yatırdın :grin:
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Ejder asaların olduğu dönemde bir elmas madeni veya osmiridyumun başına 5 kişi otururduk. Ne sırası ya? Böyle yapanlarla da bilerek rekabete girerdik.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön