MÜHÜR TAKILAR İLE İLGİLİ ÇALIŞMA // @ADMIN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Gentle Giants
Discord: https://discord.gg/m

MÜHÜR TAKILAR İLE İLGİLİ ÇALIŞMA // @ADMIN

Mesaj gönderen WusTy »

Merhaba,

Şu anda Mühür Takılar için herhangi bir iade, geri satış açılması gibi bir durum söz konusu mu?
Bu Mühür konusu için kalıcı bir çözüme ulaşacak çalışmanız var mı ?

Eğer var ise bunu beklemek ve tekrar bir gözlük daha almak istemiyorum. 3 karakterim var bunlar için 650 TL değerinde akçe almam gerekecek. Böyle bir duruma kimsenin zorunda bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Aynı fikirde olanlar sadece konuyu desteklerse yeterli olur. Değişik türde yorumlarla konu dağılmasın lütfen.
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)
KARAKÖY & BÂB-I ÂLİ (Since 2025)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Re: MÜHÜR TAKILAR İLE İLGİLİ ÇALIŞMA // @ADMIN

Mesaj gönderen yeCs »

WusTy yazdı: 19 Şub 2026 11:13 Merhaba,

Şu anda Mühür Takılar için herhangi bir iade, geri satış açılması gibi bir durum söz konusu mu?

Eğer var ise bunu beklemek ve tekrar bir gözlük daha almak istemiyorum. 3 karakterim var bunlar için 650 TL değerinde akçe almam gerekecek. Böyle bir duruma kimsenin zorunda bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Aynı fikirde olanlar sadece konuyu desteklerse yeterli olur. Değişik türde yorumlarla konu dağılmasın lütfen.
Bu çok saçma bir fikir değil mi hocam ya? Ben de gözlük aldım ama sonra MA gözlük aldığım için bana da gözlük yerine takı verilsin diyenlere ne diyeceksin? Bunun sonu gelmez ki? Yarın bi gün tecrübe mührü tılsım getirirler , sonra millet " Ooo benim takıları gözlükleri alın, tılsım verin " mi diyecek? Aldığın ürünü aldın, senin o. Yeni bir ürün eklendi. İstersen alırsın istemezsen almazsın.
Resim
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Gentle Giants
Discord: https://discord.gg/m

Mesaj gönderen WusTy »

Merhaba,

Fikrin değerini veya yapılan eylemin yeterliliğini tartışmıyorum.
Sadece kendim aksiyon almadan ne olacağını bilip ona göre davranmak istiyorum.
Bana sorarsan da bunların hiç biri olmamalı ya bir EK slot açılarak hiç bir mekaniği etkilemeden bu fonksiyon kullanılabilir olmalı ve ya Yardımcılar gibi bu da Dükkan da karakter başına alınıp açılır-kapanabilir olmalı.

Fakat benim derdim bu da değil ben düşüncemi zaten belirttim. Bir çok arkadaş gibi yönetim gereğini yapacaktır.

Benim bu konuyu açarken sebebim sadece aktif bir çalışma olup olmadığını öğrenmek ve ona göre şahsım adına aksiyon almak.
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)
KARAKÖY & BÂB-I ÂLİ (Since 2025)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

sorunun en kökenine inmek istiyorum.. madem oyun 49 seviye olarak oynanacak o zaman yeni bir launcherla karaköy komple kaldırılarak sunucu açılacaktı , bu şekilde yeni sunucunun aylar önceden 59 seviye açılması kararlaştırılmışken oyuncuların baskısıyla yönetimin son 2 gün kala kararını değişerek yapay suni şekilde günü kurtarmak oyuncu kaybetmemek için 49 yapması çok saçma.
FRANKHESTAYN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen FRANKHESTAYN »

WusTy yazdı: 19 Şub 2026 11:13 Merhaba,

Tabi tabi adamlar hayrına çalışsın demi bu kadar bedavacı olmayın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön